A Kelyhek 6 tarot kártya

A Kelyhek 6 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

nosztalgia, újrakapcsolódás a múltbéli emberekkel, harmónia, életed témái, belső gyermek és jövőbeli én beszélgetések.

Fordított jelentés

döntések és tettek siratása, másoknak való megbocsátás igénye, önmagunknak való megbocsátás igénye, emberek beengedése, szomorúság és bűntudat feloldása, megbánás feldolgozása

A Kelyhek 6 Tarot kártya leírása

Úgy ül, hogy élete idővonala elnyúlik előtte. Az elmúlt szerelmek, barátságok, a család – a sebek. Ül mindezzel, bámulja a múltat és tűnődik a jövőn. Csendben elmélkedik: Hogyan kapcsolódik mindez össze? Eszébe jut az a különleges gyermekkori barát, akit egykor szeretett. A régi láng. Egy pillanatra hiányzik neki a régi énje. Akkoriban egyszerűbb volt az élet. Valamilyen szinten tudja, hogy azért emlékszik ma ezekre a régi történetekre, mert van benne egy tanulság számára. Egy lökés. Egy perspektíva vagy egy ötlet, amit ma hasznosíthat. Egy pillantás az ismétlődő mintáiba segít neki meglátni, hogy mennyit fejlődött. Azt is tudja, hogy a túl sok energia, amit a múlt felidézésével vagy a jövő elképzelésével tölt, csak megakadályozza, hogy a jelenben földeljék le magát. Elhatározza, hogy összegyűjti a tanításokat, megáldja az emlékeket, és a belső gyermeke iránti újonnan felfedezett együttérzéssel tér vissza a jelenbe.

A Kelyhek 6 Tarot kártya üzenete

A múltad kerül elő, amikor a Kupa 6 megjelenik a jóslásban. Lehet, hogy nosztalgiát élsz át, és melegséggel gondolsz a múltra, vagy pedig régi emlékek váltanak ki belőled. Dolgozz azon, hogy elengedd a múltbéli traumákra adott negatív reakcióidat, és gyógyítsd meg a jelen helyzetedet. Bocsáss meg magadnak, engedj el minden bűntudatot, amit a múlt miatt hordozol, és feltétlenül győződj meg róla, hogy nem siránkozol többé az eddigi döntéseid miatt! A friss lapok és az új kezdetek mindig elérhetőek számodra. A tökéletlen emberi mivoltod megbocsátása tökéletes kiindulópont. Használd fel az emlékedet arra, hogy ki voltál, hogy rávilágíts arra, milyen messzire jutottál, és engedd, hogy ez a pálya szépséggel ragyogja be, merre tartasz legközelebb. Használjátok az emlékeiteket csodálatos eszközként a leckék feldolgozásához, mivel ezek mélységes kaput jelentenek a gyógyuláshoz. Végül is te vagy a belső gyermeked jövőbeli énje. Egy olyan Univerzumban, ahol az idő folyékony, nagy gyógyulás érhető el azáltal, hogy összekapcsolódsz életed múltbeli és jövőbeli verzióival. Tölts egy kis időt azzal, hogy elgondolkodj azon, hogy belső gyermekednek mire van szüksége tőled a gyógyuláshoz. Nézd meg az ő útmutatását, hogy mi az, amit meg kell bocsátanod és meg kell értened. Néha a belső gyermekeink azt sugallják, hogy többet kell játszanunk, hogy könnyebbé váljunk és megtaláljuk a nevetésünket!

Néha ez a kártya az egyszerűbb idők iránti nosztalgiát jelzi, különösen akkor, amikor úgy érzed, hogy az életedben a felelősség nehézkes. Akár szó szerint azt is üzenheti, hogy valaki a múltadból újra belép az életedbe. (Ez lehet egy régi barát, volt partner, egykori kolléga vagy akár egy régi kihívás is). Emlékeztet bennünket arra, hogy nagyon sokat nyerhetünk a régi rokonokkal való újrakapcsolódással, és a régi idők felidézésével. Ha összekapcsolódunk az összes idővonalunkkal (múlt, jelen és jövő), akkor találhatjuk meg igazán az utunkat és a teljességünket.

A Kelyhek 6 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen emlékek jönnek elő? Össze tudod kapcsolni őket a jelenlegi helyzeteddel?
– Írj a belső gyermekednek egy levelet, amelyben elmagyarázod, milyen csodálatos dolgok lesznek, és milyen szakaszokban kell majd fejlődnie, tanulnia és kitartania.
– Vissza tudsz nézni, és meglátod, milyen messzire jutottál?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>