A Kelyhek 5 tarot kártya

A Kelyhek 5 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

gyász, kiábrándulás, csalódás, árulás, keserűség, vergődés, önsajnálat, jelentheti a megtört szívet.

Fordított jelentés

az idő, hogy több önszeretetet tápláljunk, meggyőződjünk arról, hogy nem nyomjuk el az érzelmeinket, megnyílunk a múltbéli traumák elengedésének lehetősége előtt, sírunk a kiömlött tej felett, mélyen gyökerezünk az árnyékmunkában gyógyulás és elengedés nélkül, régi történetek, amelyek a részünkké válnak, érzéketlenség, kimerültté válni

A Kelyhek 5 Tarot kártya leírása

Üres. Öt teli csésze volt nála. Öt. Az üres csészékben vergődik, és azok eluralkodnak az elméjén és a szívén. Elfogytak. Üres. Kiömlött. Szerelmeim. Gyásza felemészti, és hamarosan teljesen közömbösnek érzi magát az egyetlen csésze iránt, amely még mindig ott ül, szikrázva minden örömével és lehetőségével. „Hazugság!” – kiáltja az éjszakába, és felkapja az utolsó csészét. Nem akarom ezt többé érezni. Miért vagy ott olyan csillogóan és boldogan?” Szomorúságában és zavarodottságában leválik. ‘És milyen jogon teszel úgy, mintha itt lenne élet? Életerő? Lehetőségek? Mélyebbre süllyedve belenyomja a lábát a homokba, és utolsó örömét is a szomjas földbe dönti. ‘Itt is van.’ Figyeli, ahogy az életereje lassan elfolyik. Most, most… minden ürügye meglesz arra, hogy hagyja, hogy az egész a süllyesztőbe menjen, hiszen gondoskodott róla, hogy itt már ne maradjon semmi, amiért törekedhetne.

A Kelyhek 5 Tarot kártya üzenete

Az illúzió feloldódik, és amikor az élet nem úgy alakul, ahogyan azt várjuk, hirtelen egy új valósággal találhatjuk szembe magunkat, amely fájdalmas és kiábrándító. Ha a lélek sötét éjszakája valaki más megtévesztésének vagy árulásának az eredménye volt, akkor lehet, hogy közben megsebesült és megbántották. Hogy elkerüld a szíved érzéketlenségét, keresd meg a megbocsátás magvait, és szabadulj meg a helyzet körüli bűntudattól. Nem rendelkeztél minden információval. Azt tetted, amit akkoriban megtehettél. Amikor rájövünk, hogy az a karrier, kapcsolat, megoldás vagy irány, amiért dolgoztunk, már nem lehetséges, könnyű megengedni, hogy az energiánk stagnáljon, és önsajnálatba merüljön. Ne engedd, hogy az életerőd elszivárogjon azokkal a dolgokkal együtt, amelyeket egykor szerettél. Engedd, hogy gyengéd szíved az igazság felé navigáljon, és a jövődbe vetett hit megtalálásának gyógyító varázslata felé. Ha nehezen engeded el a múltat (és emiatt elveszíted az álmodozás képességét!), itt az ideje, hogy eloldozd a szívedet a töredezett elvárásaidtól, és engedélyt adj magadnak, hogy egy fényesebb jövőt képzelj el. Szedd le a bánatodat, szerezd vissza a boldogságodat, és lépj tudatosan vissza a remény várakozásával teli út felé.

A Kelyhek 5 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

–  mi történne, ha összegyűjtenéd az összes életerő energiádat, és a szíved közelébe vinnéd? Ha nemet mondanál arra, hogy hagynád, hogy elillanjon? Ha elzárnád az elszívó energiát, és aktívan visszaszereznéd az egészet?
– Nehéz lehet, ha időt szánsz a veszteségek meggyászolására. Találsz-e időt ebben a rohanó világban a feldolgozásra, integrálásra és növekedésre?
– A fényes jövőd megtalálása azt jelenti, hogy aktívan keresed azt. Készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyeket szeretsz csinálni, és azokról az emberekről, akikkel szeretsz együtt lenni. Van-e ezen a listán bármi, ami a következő lépéseidre utaló nyomokat tartalmaz?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>