A Kelyhek 4 tarot kártya

A Kelyhek 4 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

itt az idő a meditációra, frusztráció, nem értékeli azt, amije van, apátia, önvizsgálat, unalomhoz vezető stabilitás, elszalasztott lehetőségek.

Fordított jelentés

a negatívumokra való összpontosítás, pesszimizmus, a hiányra vagy a szűkösségre való összpontosítás, lehetőség a hála gyakorlására, a bőség elszalasztott lehetőségei.

A Kelyhek 4 Tarot kártya leírása

Grrrrr”. Ez a meditációs dolog egyszerűen nem működik. Lélegezz be. Unalom. Egymillió és egy nyomasztó gondolat. Ül, és ficánkol. Nyugtalan és bizonytalan. Akarja, és most akarja. Minden szempontból kiváltságos, és kész feladni, mert nyilvánvalóan nem erre termett. ‘Miért van az, hogy mindenki másnak ez megy? És mi a fenéért szeretik?’ Néha dühös a világra, mert az sosem felel meg az elvárásainak. „Fénymunkások és az energiaszivárványok látása, a fenéket. Néha csak magára dühös, amiért nem tudta feltörni ezt az energia dolgot, amiről az emberek folyton beszélnek. „Megnyilvánulás? Baromság” – vonaglik – „Ez nem az én dimenzióm, ez nyilvánvalóan nem az én dimenzióm. És ez a hülye párna, amit a nagynéném vett nekem, túl kemény.’ És már elpazarolt vagy egy hetet arra, hogy mindazokra a dolgokra gondoljon, amiket igazán be akar vonzani az életébe. Átérezte az érzéseket. És még mindig itt van, pontosan ugyanott. „Grrr! Mindegy!

A Kelyhek 4 Tarot kártya üzenete

Ha unatkozol, elégedetlen vagy frusztrált vagy a jelenlegi helyzeteddel, akkor tudd, hogy valószínűleg hiányoznak a jelen lévő vibráló tájak. Éppen a perifériás látótereden túl vannak! Gyakran annyira a saját belső perspektívánkra koncentrálunk, hogy a helyzettel kapcsolatos érzéseink megakadályozhatják, hogy észrevegyük a rendkívüli lehetőségek és figyelemre méltó dolgok érkezését. Ha nyitott maradsz arra, hogy (akár egy kicsit is!) változz, hogy fantasztikusan új megvilágításban lásd a helyzetedet, meg fogod tapasztalni, hogy a jelen pillanat a színek legdinamikusabb tárházával van tele. Tegyétek fel egy pillanatra a szivárvány- és rózsaszín-szemüvegeteket. A gondolataid folyamatosan lehorgonyoznak az érzékelésedhez, és az érzékelésed hozza létre a látásod egyedi mintázatát. És az életedben látott mintákat meg tudod változtatni, ha teljes szíveddel ennek szenteled magad. Végezd el a munkát. Itt van a varázslat, pontosan itt, ha keresed. Ahelyett, hogy arra koncentrálnál, amid nincs, koncentrálj arra, amid van – vagy még jobb, ha energiát fordítasz arra, hogy a gondolataidat azokra a tapasztalatokra összpontosítsd, amelyeket feltétlenül és kétségtelenül meg fogsz teremteni. Engedd, hogy ezek a gondolatok érzésekké váljanak. És engedd, hogy ezek az érzések elkezdjék alakítani az érzékelésed mintáját. Ha időt szánsz a meditációra és az elméd lelassítására, az megmutatja neked, hogy az életed jobb, mint amilyennek látszik.

A Kelyhek 4 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Úgy érzed, hogy a fű zöldebb a másik oldalon?
– Hogyan látná a helyzetedet egy totális pesszimista? És hogyan látná egy teljesen optimista? És te hol ülsz?
– Elutasítod a szent ajándékokat, amelyeket az Univerzum kínál?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>