A Kelyhek 3 tarot kártya

A Kelyhek 3 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

barátságok, bőség, együttműködés, közösség, testvériség,  öröm, kommunikáció, ünneplés, lélekszerződések, lélekcsalád.

Fordított jelentés

 lehetőség arra, hogy értékeljük a kapcsolatba hozott adottságainkat, viták vagy félreértések, régi sebek begyógyításának vagy jóvátételnek az igénye, szerelmi háromszög, „három a sok” vagy a mellőzöttség érzése.

A Kelyhek 3 Tarot kártya leírása

Lélekutazó nővér, szent rokon, köszönöm, hogy itt vagy velem az ösvényen. Amikor az egyik boldog, a másik kettő örül neki, és amikor a másiknak segítségre van szüksége, a másik kettő ott van, nem kérdezősködik. Kötődésük gazdagabb, mint a vér, mert tudják, hogy már jártak itt korábban, egy másik időben, egy másik helyen, támogatva egymást saját evolúciós ciklusaik során. Az idő, a fény és a lélekcsalád kötelékei segítettek nekik abban, hogy minden egyes következő születéssel újra és újra egymásra találjanak. És minden évben, amikor az időzítés megfelelő, elutaznak egy hétvégére, hogy megünnepeljék a barátság és a szeretet mély kötelékeit. Most esküt tesznek, hogy mindig egymás életének részei maradnak, és miközben ezt teszik, felnéznek a csillagokra és mosolyognak. Minden rendben van a világban. A Plejádok hét nővére ragyog le rájuk, kacsintva az élet összetartozására, és megáldja őket azzal a tudattal, hogy mindig lesz közös otthonuk, lehorgonyozva a csillagok között.

A Kelyhek 3 Tarot kártya üzenete

A mély barátságok azok a családok, amelyeket választunk. Testvéreinket, testvéreinket és testvéreinket nem mindig a vér határozza meg, és a falkák, amelyekkel együtt futsz, és a rokoni kapcsolatok, amelyeket kialakítasz, az élő és lélegző támogató rendszered. Ezeket a szent kapcsolatokat meg kell becsülni, ápolni és ünnepelni kell! Menjetek, érezzétek jól magatokat! A legjobb és a legrosszabb időkben a társaid a megértés tükreiként szolgálnak – lehetővé téve számodra, hogy az ő szemükön keresztül lásd, ki is vagy valójában. Kinek van szüksége arra, hogy elérje? Milyen kapcsolatok várnak arra, hogy támogassanak téged? Itt az ideje, hogy behívd lélektársaidat, és élvezd a nevetést és a melegséget, amely egy erőteljes lélekcsoportból fakad. A kiválasztott családnak kölcsönösen szeretetteljes és hasznos köteléket kell nyújtania, és arra kell épülnie, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból. A vibrációs vonzalom ősi vagy energetizáló érzés lesz. A másokkal való félreértésből vagy diszharmóniából eredő esetleges visszaesések ebben az időszakban kulcsok lehetnek ahhoz, hogy régi sebeket vagy mintákat nézzetek meg, amelyek újra felszínre törnek, hogy meggyógyuljanak. Ha úgy érzed, hogy elszakadtál vagy kirekesztettnek érzed magad, akkor lehet, hogy több energiát kell fordítanod arra, hogy mély barátságokat ápolj szerető rokonokkal. Ha pedig egy fontos kapcsolat ment tönkre, talán itt az ideje, hogy jóvátegye. Bízz a szívedben, hogy elvezet az embereidhez, és tudd, hogy a lélekcsaládod várja, hogy támogasson téged.

A Kelyhek 3 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Amikor a helyzetedre gondolsz, melyik személy jut eszedbe, mint rokon lélek, aki segíthetne, vagy adhatna néhány nagyon hasznos tanácsot?
– Mennyi időt szentelsz a barátaidnak és a belső körödnek? Készíts egy listát azokról az emberekről, akikkel több időt szeretnél együtt tölteni.
– Látod, hogy régi sebek vagy ismétlődő minták játszódnak le számos kapcsolatában? Milyen lépéseket tehetnél, hogy meggyógyítsd ezeket az egyensúlytalanságokat?
– Hogyan reagálsz arra, ha úgy érzed, hogy kirekesztettek? És hogyan segíti vagy akadályozza a reakciód, hogy újra csatlakozhass a többiekhez?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>