A Kelyhek 2 tarot kártya

A Kelyhek 2 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

romantikus partnerek, lelki társak, barátságok, összekapcsolt szívek, szenvedély, rokon lelkek, örömteli kapcsolat és együttműködés, egyesülés, néha házasság, dualitás, szerelmi tudatosság.

Fordított jelentés

érzelmi blokkok, nem nyitottság a szeretet befogadására, diszharmónia, megszakadt kapcsolatok, szétválás, múltbéli traumák gyógyítása

A Kelyhek 2 Tarot kártya leírása

Szerelem első látásra? Lehetséges. Vonzalom az első milliszekundumban? Határozottan. Mint az anyag és az antianyag, a nappal és az éjszaka, a jin és a jang… vannak dolgok, amelyek arra vannak előkészítve, hogy kiegészítsék egymást. Az egész világegyetemünk ragyog a töltött ellentétek példáitól, amelyeket egymás gravitációs vonzása vonz. És néha, amikor a hold megérett és a csillagok együtt állnak, ezek az ellentétek megtalálják a párjukat, és képesek fenntartani ezt a gyönyörű alkímiát anélkül, hogy elpárolognának vagy elszívnák egymást. Az ilyen pillanatokban, mint amikor két lélek egyesül, a varázslat kiárad. Az ötletek áramlanak és megnyilvánulnak. A beszélgetések kibővülnek és olyan frekvencián rezegnek, amely meghaladja a két rész összegét. A munka céllá válik. A rokonok lélekcsaláddá válnak. Nincs más dolgunk, mint tanúja lenni, megtestesíteni és élvezni ezt a mámorító partnerséget.

A Kelyhek 2 Tarot kártya üzenete

Gyönyörű lélek, amikor örömöt hozol az életed felszínére és megosztod azt a körülötted lévőkkel, mély és tartalmas kapcsolatokat fogsz vonzani másokkal. Ez a kártya romantikáról és szerelemről, boldogságról és vonzalomról, valamint a hasonló szívűek egységéről suttog. Néha egy új barátság vagy üzleti partnerség kezdetét jelzi, máskor pedig egy mély romantikus egyesülést. A tökéletesen összeillő lelkek eme párosításában megvan a lehetőség, hogy az ikerlángok mágikus összefonódása, vagy olyan utak egyesülése alakuljon ki, amelyek örökre egyesülnek vagy megváltoznak. Ha egyedülálló vagy, várd egy olyan romantikus társ érkezését, aki mélységesen szenvedélyes és odaadó szerető lesz.

Az oxitocin nevű szerelemhormon akkor szabadul fel, amikor a szerelem érzését tapasztaljuk. Akkor is kibocsátódik, amikor irigységet vagy féltékenységet érzünk. Bármelyik érzéstől függővé válhatunk, ezért döntsünk úgy, hogy tudatosan azon az oldalon maradunk, amelyik a szeretet bőséges adagjait szolgálja ki. Árnyékban ez a kártya utalhat szakításra, összezördülésre vagy arra, hogy egy párkapcsolaton dolgoznunk kell. A lélek-kapcsolatok megvilágíthatják legmélyebb fejlődési lehetőségeinket és legkitűnőbb sajátosságainkat, és a másik lelkével való virágzó kapcsolatod kaput biztosít számodra a saját legmagasabb szintű fejlődésedhez.

Elég energiát fektetsz a kapcsolataidba? Az, hogy hogyan látod magad egy elkötelezett pár részeként, elmélyül és megváltozik, amikor a két csésze pezsgő varázsa buborékként hömpölyög az életedbe. Ez a kettősség szent tükörképként fog szolgálni mindkettőtök számára, és a szellem, az érzelmek, a szeretet, a harmónia és az egyensúly keveredésével megtanítjátok egymásnak, hogy kik is vagytok valójában – árnyék és fény -.

A Kelyhek 2 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Nyitott vagy új lelki kapcsolatok kialakítására?
– Az emberek gyakran mondják, hogy ha megtalálom a szerelmet, boldog leszek. (Vagy, ha lesz egy házam, akkor leszek boldog… ha meglesz az a munkám, akkor leszek boldog… stb.) Tedd azt, amit örömtelivé tesz, és ne feledd, hogy amikor boldog vagy, akkor mindezeket a dolgokat bevonzod az életedbe. Másképp fogalmazva: Külső dolgokra vársz, hogy teljesnek és egésznek érezd magad?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>