A Kelyhek 10 tarot kártya

A Kelyhek 10 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

közösség, szeretet, lelki társak, harmónia a kapcsolatokban, család, isteni kapcsolatok, szív megnyílása és kitágulása, teljesség, kiteljesedés.

Fordított jelentés

félreértés, diszharmónia vagy viták, küszködő kapcsolatok, mélyebb kapcsolat iránti igény, késedelem az érkezésben.

A Kelyhek 10 Tarot kártya leírása

Elfogadóan lélegzik. Teljes és teljes elfogadás. Az elutasítástól való félelmei már régen elmosódtak, és ő elernyed ebben a szivárványos függőágyban, és észreveszi, hogy egy ilyen pillanatot él át. A szíve megtelik hálával. Ebben a pillanatban minden tökéletesen tökéletesnek tűnik. Megnyitja tudatosságát a környezete felé. A nap éppen a megfelelő szögben süt, és a fénysugarak trükköznek a homokkal és a porral. Az isteni varázslatos csillogása mindenhol ott van, ahová csak néz. Ez az – mondja magának -, pontosan ott vagyok, ahol lennem kell. Gyermekei nevetnek a távolban. Társa rendíthetetlen odaadása melegséggel öleli körül. És a saját érzései önmagával és azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amiket akar, összhangban vannak és tiszták… és minden a helyére kerül, ahogyan annak lennie kell. Elmosolyodik, és a lábát a homokba nyomja, lustán ringatja a függőágyat. Szeretlek – suttogja a fülébe, és belehajol ebbe a pillanatba, remélve, hogy örökre magába zárja az emléket.

A Kelyhek 10 Tarot kártya üzenete

Ez a harmónia és a teljesség ideje! Ez a kártya az összekapcsolt szívek, az óriási szeretet és az odaadó elfogadás erőteljes energiáját hordozza. Az érzelmi kiteljesedést és a boldogságot testesíti meg, és gyakran az „egy nagy, boldog család” kártyájaként tekintünk rá. Ez az óriási igen a kapcsolatokra és a szerelemre, és gyakran megjósolja a mesebeli befejezést vagy a lelki társ érkezését. (És hé, te döntöd el, hogy ez a boldog befejezés hogyan néz ki.) Ebben az egységben a kölcsönös kapcsolatok szilárd alapjává válnak szíved terjeszkedésének, és az energia könnyedén áramlik a bőségbe.

Van valami, amit meg kell tenned annak érdekében, hogy egy kis harmóniát és örömöt- egyszarvúságot-port vigyél a kapcsolataidba? Árnyékban ez a kártya azt sugallja, hogy meg kell vizsgálnod, hogyan érzel magaddal és a kapcsolataidon belüli elkötelezettségeiddel kapcsolatban. Megszakadt a kapcsolat, vagy újjá kell építened? Ha a „fehér kerítést” keresed, hogy megtaláld a boldogságot, ne feledd, hogy az örömöd csak belülről kifelé jöhet. Ha arra vársz, hogy más emberek (vagy jobb dolgok!) megteremtsék helyetted a boldogságodat, azzal a legerősebb eszközeidet adod ki a kezedből, amelyekkel megteremtheted ezt a 10 csésze életet: a háládat, a szeretetedet és a kedvességedet. Amikor újrarendeződésre törekszel a kapcsolataidban, hagyd, hogy a közös értékeid vezessenek.

Keresd a módját annak, hogy az interakciókat őszinte párbeszéddel, empátiával és szeretetteljes együttérzéssel töltsd meg. Koncentrálj rájuk, ne magadra, és ajándékozz meg másokat az energiáddal az időd, a szolgálatod és a szereteted nagylelkűségével.

A Kelyhek 10 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hogyan néz ki a te boldog befejezésed? Valóban tisztában vagy azzal, hogy milyen típusú kapcsolatokat szeretnél ápolni?
– Mit tehetsz azért, hogy a jelenlegi kapcsolataid egy kicsit zökkenőmentesebbé váljanak? Hogyan tudnál több szeretetet vinni a mindennapi interakcióidba? Milyen hozzáállást tudsz magadévá tenni (vagy megtagadni), hogy a dolgok egy kicsit fényesebben zengjenek?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>