A Kardok Lovagja tarot kártya

A Kardok Lovagja Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

 gyors cselekvés és racionalizált döntéshozatal, intelligencia, szellemesség, elszántság, kiválóságra való törekvés, a nap megmentése, hősnek lenni, a kiválóságra való törekvés, önállóság, akaraterő.

Fordított jelentés

fókuszálatlan és szétszórt energia, türelmetlenség, túl gyors cselekvés, logikus megoldás igénye, frusztráló körülmények által visszatartott érzés, időhúzás, türelmetlenség, keményvonalasság és érzelmi elérhetetlenség

A Kardok Lovagja Tarot kártya leírása

Ennek a lovagnak egy dolog jár a fejében, és ez a siker felé futás. Ő egyfajta szuperhős. Valaki bajban van? Valaki bajban van? Ő rajta van. Elszánt és szenvedélyes, szókimondó és intelligens, és olyan intenzitással rendelkezik, amit másoknak nehéz lehet megérteni. Ha valamit meg kell oldani, nem várja meg a választ, csak megy. Valószínűségekben és százalékokban, idővonalakban és analitikus érvelésben látja a megoldást, és az elméje olyan gyors, hogy minden lelassulni látszik, amikor az idővel szemben találja magát. Felcsatolva a nyílpuskáját, türelmetlenül rohan a cél felé, és türelmetlenül kell korrigálnia az irányt. Régebben kardja volt, mint mindenkinek, de azok csak úgy…. unalmasak voltak. És lassú. Azóta lecserélte. És ha az a motorkerékpár működik, akkor arra pattan, amíg nem talál egy repülőgépet, amivel repülhet. Bármi, ami gyorsabban odaér. Egy sportoló kecsességével és gyorsaságával egy pillanat alatt fordul meg, és mivel nem kételkedik a józan logikájában, sikerrel jár.

A Kardok Lovagja Tarot kártya üzenete

Szándékosan és időben… ez a lovag egy kis kemény energiával tölti fel az olvasásodat, amire érdemes támaszkodni. Versengő elszántság és határozottság van itt, és ha ez a lovag megjelenik, megnyílhatsz ennek a stratégiai lendületnek, és rohanhatsz a pozitív eredmény felé!

Mennyi hitet és magabiztosságot hozol most az életedbe? Mennyi veleszületett lendületet érzel? Eltökélt vagy, hogy mindent elérsz, amit elhatározol, vagy hagyod, hogy a dolgok csússzanak? Használd a gyors gondolkodást és a stratégiai döntéshozatalt az előnyödre. Racionalizáld az idődet most azonnal, és találd meg a magabiztosságot, hogy megugorj annak a dolognak az irányába, amire vágysz. A mozgás, amit összegyűjtesz, mindent jobbra fog változtatni. Mindenekelőtt törekedj a kiválóságra és az egyedüli összpontosításra, minden egyes nap, hogy még többet hozhass ebből a hódító, erőteljes varázslatból az életedbe. Mint minden erőteljes energiánál, itt is fennállhat a veszélye annak, hogy túlságosan erőszakos vagy uralkodó leszel. Vigyázz, nehogy a győzelmi türelmetlenségeddel megbánts másokat. Ha szétszórtnak vagy zavartnak érzed magad, vagy ha úgy érzed, hogy a sikered megakad, tölts időt a gondolataid rendszerezésével, és győződj meg arról, hogy minden energiád egy irányba mozog.

A Kardok Apródja Lovagja kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mi a legnagyobb célod most, és hogyan fog kinézni, ha megvalósítod?
– Ez a lovag hős energiát hoz a szórásba. Hogyan válhatnál most a saját hősöddé, hogyan csaphatnál le a helyzetedre, és mozdíthatnád azt a megfelelő irányba?
– Mit tehetne a gyorsaság?
– Minek van a leglogikusabb értelme?

 

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>