A Kardok Királynője tarot kártya

A Kardok királynője Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

kiváló kommunikátor, tanácsadó, elfogulatlan döntéshozatal, függetlenség, bölcs és logikus tanácsadás, igazságkeresés, szellemesség, gyors gondolkodás, őszinteség.

Fordított jelentés

 éles és néha rideg kommunikáció, törekvés a szavak bölcs használatára, a „gonoszság” és az „érzelmek” mellőzésének igénye, közömbösség, üzenet, hogy többet használjuk a fejünket és kevesebbet a szívünket, távolságtartás.

A Kardok Királynője Tarot kártya leírása

A Kardok Királynője rendkívül éles eszű, intellektuális és őszinte, nyugodtan ül, és szemléli birodalmát. Tudja, hogy egyesek szemében távolságtartónak tűnik, de egyszerűen csak kizárja a figyelméért kiáltó, rossz hangulatú drámát. Jobban szeret lézerfókuszban maradni a királysága jövőjére – és… szeret itt fent lenni -, ahol a belátás szelíd szele az egyetlen társasága a saját gondolatainak. Kecses és higgadt, könnyen uralkodik az életén, ha ebből a madártávlatból képes átlátni a nagyobb képet. Mély levegőt vesz: ‘Ahhhh. Tisztánlátás’. Néha túl élesnek és szigorúnak ítélik, pedig hűvös külseje alatt tudja, milyen mélyen törődik a körülötte lévőkkel. És – ó, mennyire törődik a világ állapotával! Olyannyira, hogy mindig az igazságot keresi, amely az emberek, helyek és struktúrák által viselt álarcok mögött rejtőzik. Az igazságot keresi a kapcsolataiban, a kommunikációjában, a cselekvésében és a kormányzásban. Szeret kommunikálni, és amikor beszélgetésbe bocsátkozik, akkor hitelesen, összehangoltan és elvei teljes integritásában beszél. Bölcsességét logika és bizonyítékok keretezik, és kerüli a pletykát vagy a pletykákat, amelyekbe mások esetleg bele akarnak bonyolódni. Az, hogy a fejével vezet, nem teszi őt kőszívűvé – mindig hozzáfér az érzelmek kelyhéhez, amely a lábai előtt rejtőzik. Jobban szeret itt fent maradni – itt fent, ahol a stratégia, a logika és a kommunikáció szele uralkodik. Az igazságban nagy erő rejlik, és annyi fényt rejt magában.

A Kardok Királynője Tarot kártya üzenete

Ez a közvetlen kommunikáció és az egyenes értelmezés ideje ebben a helyzetedben. Ez az erőteljes királynő arra kér, hogy legyél őszinte a kapcsolataidban, közvetlen a beszédedben, szellemes, ha akarsz… de mindenekelőtt a tiszta fejű, elfogulatlan érvelésedet tedd az asztalra. Erősítsd meg finomra hangolt b.s.-detektorodat azzal, hogy elengeded a helyzethez fűződő érzéseidet, és objektíven mérlegeled a tényeket. Itt az ideje, hogy megkérd éleslátó elmédet és hűséges szívedet, hogy egy magasabb perspektívából értékelje a helyzetet. Mit tudsz igaznak? És hol töltöd ki a hézagokat és hol találsz ki valamit a feltételezéseid alapján? Bár ez a kártya az őszinteség idejét sugallja, néha ez a kommunikációs stílus ridegnek vagy vágónak tűnhet, ezért ha nehezen tudsz közölni valamit, amit egy másik ember nehezen hall, tudd, hogy bármikor megmártózhatsz az empátia és az együttérzés poharában, hogy segítsd az átadást. Az éles elemzés és a gondos mérlegelés mindig intelligens lépés, ahogy az is, hogy képes legyen egyértelműen kapcsolatot teremteni másokkal úgy, hogy az könnyen elfogadható és érthető legyen. Tiszta szíved és tiszta elméd lehetővé teszi, hogy mindig kimondd az igazságodat.

A Kardok Királynője kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen igazságot kell kimondani?
– A Kardok Királynője a függetlenséget és azt jelképezheti, hogy nincs szükség mások jóváhagyására. Ez lehet egészséges, de túlzásba vitt formában ez egy olyan védekező mechanizmus lehet, amely a bizonytalanságot a „nem törődés” álcája mögé rejti. Te hogy viszonyulsz ehhez?

 

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>