A Kardok Királya

A Kardok Királya Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

tiszta gondolkodó, erős kommunikátor és vezető, szellemi és spirituális törekvések ötvözése, bátorság és bátorság, Occam borotvája (az egyszerűbb megoldás vagy válasz nagyobb valószínűséggel helyes, mint az összetett megoldások).

Fordított jelentés

távolságtartás, manipuláció és beképzeltség, az intelligenciád fitogtatása, merev gondolkodásra utalhat, hajlam a túlszabályozásra.

A Kardok Királya Tarot kártya leírása

A rendkívül intelligens és diplomatikus király a tények, az ésszerűség, a tudományos elvek és a logikus elme segítségével teremt kapcsolatot az emberekkel. Leleményes és kreatív, és mindig bizonyítékokat és adatokat keres, hogy alátámassza a meggyőződését. Egyesek számára hűvösnek vagy távolságtartónak tűnhet, de egyszerűen csak az agya egy másik oldalát használja, miközben a népét vezeti. Arra kéri, hogy a tények szemszögéből nézze a helyzetét, és szellemi tisztánlátását felhasználva hozzon olyan döntéseket, amelyek előre viszik. Bár elsődleges intelligenciája az elmén alapul, tudja, hogy az érzelmi, mentális és spirituális energia keveredése fogja felépíteni a tökéletes megoldást a saját egyedi életéhez. Ahogy a hegye tetejéről hívja a szelet, az összes szárnyas lény csatlakozik hozzá. Osztoznak a világ megfigyelésére és a pártatlan jelenlétre való hajlamában.

A Kardok Királya Tarot kártya üzenete

Légy bátor az utadat követni, és találd meg a módszeres, magabiztos tekintélyedet azáltal, hogy ismered az utat, nem pedig csak érzed az utat. Merítsen tapasztalatot, és hozzon higgadt magabiztosságot a helyzetéhez. Néha ezt a királyt szigorúnak látják, valójában azonban rugalmas marad. Helyzeted a tények őszinte vizsgálatát igényli, ezért maradj nyitott az új információk befogadására, amelyek megváltoztathatják álláspontodat. Támaszkodj erősen erkölcsi iránytűdre, hogy irányítsd következő lépéseidet, és használd ki e szókimondó, elemző király energiáját, hogy higgadtan, világosan és logikusan oszd meg gondolataidat. Így jó fogadtatásra találnak majd. Árnyékban ez a kártya azt sugallhatja, hogy a tudást mások kihasználására használja fel. Az őszinte kommunikációval és tiszta gondolkodással itt az ideje, hogy úgy segítsen másokon, hogy manipuláció helyett őszinte és igazmondó legyen. Nincs szükség az intelligencia bizonyítására azzal, hogy másoknak azt az érzést kelti, hogy kívülállóak vagy kevésbé okosak. Maradj a tényeknél, figyeld meg a környezetedet, és oszd meg nyíltan a bölcsességedet, hogy életed sikermérnökévé válj. Magabiztos, tiszta gondolkodással és önfegyelemmel el fogod érni a céljaidat.

A Kardok Királya Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Az igazság tisztaságának keresése a legfőbb célod. Törd át saját történeteid lencséit, és nézd meg, mennyire elhomályosul a látásod, ha bármilyen helyzetet árnyékon keresztül nézel. Mi a helyzet igazsága? Hogyan érzékeled a tényeket? Az érzelmeid milyen igazságréteget adnak hozzá a helyzethez? Milyen bonyodalmakat adnak hozzá az érzelmek?
– ÚTKERESÉS / MEDITÁCIÓS JAVASLATOK Amint felülemelkedsz minden káoszon vagy zűrzavaron, hogy madártávlatból szemléld a helyzetet, meglátod a legjobb utadat előre. Meditációban menj fel a hegy tetejére, és nézz 3 évre a jövőbe. Hová vezetnek a lehetőségeid? Melyik út a legjobb számodra ma?
– A szelek, a madarak, a denevérek… minden szárnyas lény itt van. Miközben felfelé tartasz a hegyre, milyen finom üzenetet súg neked a szél?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>