Az Érmék Ásza tarot kártya

Az Érmék Ásza Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

egy új vállalkozás vagy feladat kezdete, új ötletek, a jövő magjainak elültetése, nagy sikerlehetőség, erő megnyilvánulása, pozitív eredmények, ambíciók, jólét, örökség, ajándék, anyagi és szellemi összehangolás, teljesség.

Fordított jelentés

 emlékeztető, hogy erős alapokat kell teremteni az álmok támogatásához, a pénzügyi veszteségek kockázata, az elszalasztott lehetőségek, a prioritások felállításának szükségessége, a túlzott kapzsiság és a nagyobb kép elszalasztása.

Az Érmék Ásza Tarot kártya leírása

Kezében tartja az ászt, és megcsodálja a gyökereit, azok minden lehetőségével együtt. Izgatottan várja az újrakezdés lehetőségét, és köszönetet mond ennek a magnak az ajándékokért, amelyeket elhoz neki. Halkan izzik válaszul, és érzi, hogy halk zümmögés fut végig a kezén. Ez végigvonul a testén keresztül a földbe. Úgy érzi, összekapcsolódik az alatta lévő talaj rezgéseivel, és esküszik rá, hogy szinte hallja a hegyek és a fák történeteit a suttogásukban. A földenergia mélyen rezonál a magjában, és azt mondja neki, hogy itt az ideje, hogy tiszteletteljesen – izgatottan – elássa a magját. Tudva, hogy abból a biztonság, a kényelem és a meleg takaró, amire vágyott, elő fog bújni, elülteti a magot ebbe a mágikus talajba. Szíve szárnyal a soha nem látott lehetőségek garanciájától. Minden mag, amit ide ültetnek, virágzik, látod. Ennek a földmágiának a titka az, hogy tudod, mit ültetsz – tudod, mit akarsz lehorgonyozni és kihajtani. Tudja, hogy ezek a magok gyakran arra hivatottak, hogy stabilitást és nyugalmat hozzanak az emberek életébe. Tudja, hogy ez a fajta stabil földi energia anyagi és fizikai gazdagságot hoz magával. És kényelmet. És örömöt. Miközben szeretettel pakolja a földet a frissen elültetett jövője köré, emlékezteti magát arra, hogy ehhez a gondolkodásmód frissítésére is szükség lesz. Nyitottnak és késznek kell lennie az ilyen ajándékok befogadására.

Az Érmék Ásza Tarot kártya üzenete

Frissen gyökerező kezdetek! Ez az Ász a lehetőségek erőműve, és feltárja a földi ambíciók és a minden-csodálatos dolgok megvalósulását. Amikor a legelső szándékaid elültetésével elveted a jövődet – a dolgok olyan izgalmasnak, nyersnek és lehetségesnek tűnnek, nem igaz? Tartsd meg az optimizmus és a siker érzését, mert az új kezdet, amelyet most az életedben üdvözölsz, hihetetlen potenciállal rendelkezik a gyarapodáshoz. Az Ászod elindít egy olyan idővonalat, ahol a jövőbeli gazdagságod, egészséged és anyagi bőséged üdvözölheted. Árnyékban ez az Ász jelezheti az elszalasztott lehetőségeket. Jelezheti, hogy mélyen legbelül nem hiszel abban, hogy a világ biztonságos és virágzó hely lehet. Pedig meg lehet neked ez a siker! Ha kitalálod a talajviszonyokat, az öntözési ütemtervet és ennek az egyedi magnak az igényeit, akkor képes leszel arra, hogy gyümölcsöt teremts. Ez a kártya az első néhány lépést jelzi ezen az újonnan elültetett úton, elszántsággal, odaadással, nevetéssel és bőséggel megrakodva. Sikeres eredményeket, anyagi és pénzügyi győzelmeket, valamint abszolút lélekemelő jólétet jelez, ha a célodat a végsőkig végigviszed. Csodálatos előjele a jó dolgok eljövetelének, itt az ideje, hogy vizualizálj, vonzz, rangsorolj és cselekedj.

Az Érmék Ásza tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Az életed mely területein szeretnél több gazdagságot gyökereztetni?
– Az Ötágú ászban lehetőséged van arra, hogy összehangold az anyagiakat és a spirituálisakat. Hogyan néz ez ki számodra?
– Milyen gazdagsággal rendelkezel már, amit talán most figyelmen kívül hagysz?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>