A Kardok Ásza tarot kártya

A Kardok Ásza Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

új ötletek, tisztánlátás, a-ha pillanat, felfedezett igazság, újdonsült tudatosság, felfokozott tudatállapotok, gondolkodás, kommunikáció, siker és diadal.

Fordított jelentés

túlelemzés, elakadás vagy megrekedés, elhomályosult ítélőképesség, az igazság magunkban tartása.

A Kardok Ásza Tarot kártya leírása

A Kardok Ásza úgy véli, hogy semmi sem veheti fel a versenyt a bölcsesség és az igazság heves sugaraival. Csendben ül az arany csigalépcső alján, és várja, hogy megérkezzen a tisztánlátás. Egy megvilágosodásra. Hamarosan meg is érkezik, mert a belátás és a magasabb gondolkodás itt, ebben a fényesen áradó Fibonacci-kapuban természetes módon áramlik. Ez az a belépési pont, ahová kreatív megoldásai érkeznek, és ahol ezeket az isteni letöltéseket teljes elme-test-szellem kapcsolatként éli meg. Itt minden rendszere összehangolódik. Felsőbb Énjének pillantásait látja, és teljes éber tudatosságban kap hozzáférést az Akashaicshoz. Neuronjai intuíciót, intelligenciát és igazságot lőnek ki, és logikus elméje teljesen a fedélzeten érzi magát és él. Az információ befogadására való képessége a torokcsakrájának kiszélesedésével tükröződik. Képes lesz ezt is világosan kommunikálni. Fény kezd kisugározni a világba, és a gondolat gyorsan megjelenik. Érzi, hogy mosoly alakul ki, és az agya zúgni kezd. Megértés.

A Kardok Ásza Tarot kártya üzenete

Igen! Győzelem! Hatalmas tisztánlátás van úton, és vele együtt a megértés sugara, amely gyakran egy életet megváltoztató gondolatot vagy egy jelentős spirituális áttörést tár fel. Engedjétek, hogy ez az átható tudatosság áthatoljon elmétek sarkaiban, és reflektorfényt vessen régi gondolkodásmódotokra. A paradigmaváltás új kezdetet hoz, és egy fenomenális lehetőség átvezet a következő szakaszba. Egy új ajtó nyílik meg előtted, és ezzel együtt egy hatalmas ötlet is! Használjátok ki ezt az időt arra, hogy úgy lássátok a dolgokat, ahogyan azok valójában vannak, és hogy átlássatok a ködön, amely eddig elfedte ezt a megvilágosodást. A csendes bölcsesség, amely a tudattalan elmében él, jelenleg elérhetővé válik a tudatos elméd számára, hogy hozzáférjen és feldolgozza, ezért számíts némi bővülésre az életedben! Ahogy az újonnan felfedezett tudatosságotok előkészíti az utat a megkülönböztetés és a felemelkedés előtt, a dolgok egy kicsit ismeretlenül fognak tűnni. Bízzatok abban, hogy ez a tisztánlátás előrevisz benneteket. A Kardok Ásza lézerpontossággal világít rá a mély igazságokra, és ez a jobb gondolkodásmód jelentősen megváltoztathatja azt, ahogyan a világot érzékeled. Egy a-ha pillanat közeleg! Itt az ideje, hogy használd a gondolkodásmódod eszközeit, hogy valami hihetetlenül átalakítót üdvözölhess, és megbizonyosodj arról, hogy a gondolkodásmódod támogatja az álmaidat. Ha elhomályosult ítélőképességgel találod magad, vagy elakadtál egy ötleteddel kapcsolatban, itt az ideje, hogy aktívan keresd az őszinteség fényesen világító energiáját. Mi az igaz számodra most? És mi nyomul a felszínre? Gyűjtsétek össze megkülönböztető képességeteket, intellektusotokat, logikátokat és éleslátásotokat, és világosan közöljétek az igazságot, amely felfelé tör, hogy tanúságot tegyetek róla.

A Kardok Ásza Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Az életed mely területein homályosítod el a saját tisztánlátásodat? És miért?
– A tisztánlátás akkor történik, amikor jobban megérted magadat és azt, hogy hogyan kapcsolódsz a körülötted lévő világhoz. Ha meghúznád a vonalakat közted és a körülötted élők között, és feljegyeznéd, hogy te hogyan látod a többieket, és ők hogyan látnak téged, mit látnál? Milyen szerepeket játszol? És vajon a vágyaidat szolgálják-e?
– Ez a kártya gyakran jelzi, hogy egy nagy ötlet érkezik a világodba. Mit fogsz tenni, hogy megalapozd és valóra váltsd?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>