A Kardok Apródja tarot kártya

A Kardok Apródja Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

nyugtalan energia, információszomj, új dolgok tanulása, tanonc vagy diák, intellektuális törekvések, ötletek és érvelés, régi ideálok megsemmisítése, kitüntetett diák, megmérettetés vagy megítélés (mint egy diákvizsgán), az aggodalom elengedésének ideje, hírnök.

Fordított jelentés

 pletykák (egy kismadár mondta nekem), megszegett ígéretek, hazugságok, rágalmazás, érzelmi vagy spirituális problémák megoldása értelemmel vagy észérvekkel, az érzelmeid kivetítése kifelé, csak beszélni és nem tenni semmit.

A Kardok Apródja Tarot kártya leírása

Gyors tanulmány, gyors tanulmány.
Tanulmányozás-tanulmányozás gondolkodás-gondolkodás.
Ez az apród elmerül a tanulás világában, és az elméje kitágításával tágítja a világát. Kielégíthetetlen kíváncsiságát és intellektusát felhasználva, az előtte járók útját tanulmányozva keresi a világ értelmét.

Büszkén tartja eszméit, minden nagy aha-villámpillanatát magával szekerezi, és erősen azonosul saját elméjével. Amikor nyugtalan szellemi energiája tetőzik, hallja a kismadarak csicsergését. Millió kérdést tesznek fel. Legtöbbször úgy fogadja ezt a madárcsicsergést, hogy célokat és álmokat tűz ki maga elé. Bár néha, az olyan napokon, mint a mai, ezek a kismadarak megpróbálják elterelni a figyelmét. Néha hihetetlen valószínűségeket hoznak, míg más napokon csak pletykákat. Ma éppen fecsegéssel töltik meg az elméjét, ezért a könyvekbe dugja a fejét, hogy ne essen áldozatul a kiforgatott igazságaiknak.

A Kardok Apródja Tarot kártya üzenete

Az izgalmas új kezdetek ígérete és ez a tudásszomj? Helló Kardok lapja energia! Ön most aktívan keresi a válaszokat. Hová tartok? Hogyan működik ez a dolog? Mit fogok megtudni, amikor megérkezem? Az apród energia arra kér, hogy nézd meg, hogyan szintetizálod a valóságodat, azt sugallva, hogy a saját elméddel való túlzott azonosulásod miatt azt hiszed, hogy minden, amit gondolsz, valóságos. Légy nyitott a leckékre, amelyeket az Univerzum küld az utadba, és ha véletlenül abba a hitbe ringattad magad, hogy a te igazságod az egyetlen igazság, ez a tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáld egy másik nézőpontot. Tanuld meg új módon szintetizálni a tényeket. A találékonyság levegője, amely a jelenlegi törekvésed körül lebeg, azt sugallja, hogy a céljaidat akkor érheted el, ha az őszinteség és a tisztánlátás útján maradsz, különösen a másokkal való érintkezésedben. (Khm. Légy őszinte, haver!) És vegyél egy mély lélegzetet. Ha lecsillapítasz minden ideges energiát, amibe kapaszkodsz, az segíteni fog abban, hogy ezek az ötletek lecsendesedjenek.
a földre.

Az apród energiái mindig izgalmasnak tűnnek. Tartsd bekapcsolva a kíváncsiság villanykörtéit, és ápold a kezdő gondolkodásmódot, miközben arra törekszel, hogy új dolgokat tanulj! Kerüld el, hogy pletykába vagy akár arroganciába ess a kommunikációddal – árnyékban ez a mindentudó Lap csak beszél, de nem cselekszik. Ne feledd, hogy mindenki, aki keresztezi az utadat, valami különlegeset akar tanítani neked, és hogy mindenhol tükrök vannak.

Maradjon nyitott a váratlan tanulságokra, ossza meg őszintén, és örüljön minden interakciónak.

A Kardok Apródja Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Ez az ambiciózus és intelligens energia azt sugallja, hogy készen áll a terjeszkedésre. Hogyan használod a szavaidat, hogy eljuss oda? Vigyázol arra, hogy a hangoddal jót tegyél, ne pedig kárt?

– Mindez a kíváncsiság! A kerekek a fejedben egy új lehetőség felé fordulnak. Miről szeretnél izgatottan tanulni?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>