A Kardok 9 tarot kártya

A Kardok 9 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

rémálmok, aggodalom, depresszió vagy szorongás, álmatlanság, félelem, lehetőség a bátorság megtalálására, idő, hogy a biztonságra és azokra a dolgokra koncentrálj, amelyek jól mennek az életedben.

Fordított jelentés

paranoia, mélyen lehorgonyzott félelmek, képtelenség tisztán gondolkodni, belső zűrzavar, önbecsülést befolyásoló negatív önbeszéd, nagyszerű idő a gyógyító út aktív keresésére, képtelenség meglátni a fényt.

A Kardok 9 Tarot kártya leírása

Folyamatosan csapkodnak fent. Szárnyak, szemek, csőrök és csaholások. Felcsapnak és belenyomulnak a gondolataiba. A szíve hevesen ver, ahogy csipkedik, bökdösik és sikoltoznak. Az elméjét elárasztják a legrosszabbak legrosszabbjainak legrosszabbjai. Nem tud felemelkedni… reszket… pánikba esik… szorongás támadja belülről és kívülről, és nincs mit tenni, csak zuhanni. Ha csak odanézne, meglátná az ágya árnyékát és a puha párnát az oldalán. Bárcsak felnézne, és észrevenné, hogy amint kinyitja a szemét, és beengedi a fényt, a madarak kezdenek eloszlani. Ha a gyökércsakrája megnyugodna, és a biztonságát ellenőrizné… akkor látná ezeket az éjszakai rémeket annak, amik valójában. A szeretet és a biztonság szárnyán kezdené észrevenni, hogy az illúziói ismét átvették az uralmat, és kinyithatná a szemét a biztonságára.

A Kardok 9 Tarot kártya üzenete

Mi tart ébren éjjelente, édes látó? Ez a kártya arra utal, hogy életedben olyan időszak van, amikor a negatív gondolataid egyre nagyobb lendületet vesznek, és amikor azon kaphatod magad, hogy túl sok energiát fordítasz a jövő miatt való aggódásra. Ahelyett, hogy mindenre összpontosítanál, ami elromolhat, itt az ideje, hogy odafigyelj azokra a helyzetekre, amelyeket a félelem és az aggodalom elvárásain keresztül hívsz az életedbe. Az észlelés a minden, ezért ne engedd, hogy a negatív önbeszámolók megbuktassanak! Fordítsd meg a forgatókönyvet, és küldj tápláló, szeretetteljes gondolatokat a helyzetedre, hogy legyőzd a zavaró, káros gondolatokat. Amikor a gondolatok vadul elszabadulnak, szorongást, stresszt vagy depressziót okozhatnak nálad – még akkor is, ha semmi igazságot nem hordoznak. A legrosszabbat képzeled el ahelyett, hogy a legjobbat aktiválnád? Nézz a helyzetedben lévő fényszilánkokra, és vedd észre, hogy a fényesség legapróbb ablaka is távol tarthatja a félelmet. Találd meg a fényedet, hogy feloldd ezt az illúziót, és engedd, hogy az aggodalmak eloszoljanak és ellágyuljanak. Lásd meg rossz álmaidat annak, amik valójában, és keresd a hajnal reményteli megvilágítását.

A Kardok 9 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen félelmek tartanak vissza?
– Hogyan aktiválod a fényedet a sötétségben?
– Perspektíva-ellenőrzés: Illúziókat látsz, és boldogtalan véget képzelsz el, mielőtt még elkezdenéd?
– Ha a depresszió és a szorongás miatt bujkálsz, tudd, hogy nem vagy egyedül – itt az ideje, hogy segítségért fordulj. Kit kell felhívnod, gyönyörű lélek?
– Ha a fényre koncentrálsz, és hagyod, hogy a félelmed eloszoljon, mi marad helyette?
– A félelem egy illúzió. Általában egy negatív jövőre vonatkozó hamis elvárásokon alapul. Gyakran azért engedünk a félelemnek, hogy elkerüljük a potenciális érzéseket. A veszély viszont valós. Egy nagyon is jelenlévő fizikai fenyegetésen alapul, és azért menekülünk a veszély elől, hogy elkerüljük a sérülést. Az Ön rendszere érzékeli a kettő közötti különbséget?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>