A Kardok 8 tarot kártya

A Kardok 8 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

megrekedtnek érzi magát, ideje, hogy kinyissa a szemét és felfedje az igazságot, több lehetősége van, mint gondolta, lehetősége, hogy elengedjen egy régi történetet.

Fordított jelentés

áldozattá válás, tehetetlenség, az igazságra való nyitottság elutasítása, pesszimizmus, a „történetek” vagy múltbeli tapasztalatok mentségként való felhasználása.

A Kardok 8 Tarot kártya leírása

Megrekedt. Megkötözve. Lehetetlenül lehorgonyzott. Nincsenek lehetőségei. És úgy tűnik, az Univerzum összeesküdött ellene, minden egyes lépésnél. Miért tart engem mindenki és minden a földön? Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Miért mindig én vagyok az? Minden alkalommal, amikor megpróbál megmozdulni, megbotlik. Minden lépés fájdalmat okoz. Minden pillanatban egyre mélyebbre kerül a saját láncaiba. Minden egyes kötelék még inkább meggyőzi arról, hogy a világ csak rá vadászik. Mélyeket lélegezve arra a felismerésre jut, hogy nincs tovább, hacsak nem változtat komolyan. Elgondolkodik… a legrövidebb pillanatokra: „Hogyan nézne ki az élet, ha feltételezném, hogy az Univerzum a javamra dolgozik?”. Mi változna, ha blokkok helyett a lehetőségeket látnám? Tanulságokat kudarcok helyett? Régi történeteket elnyomások helyett? Mi lenne, ha nem hinnék tovább a balszerencsémben? Vagy abbahagynám, hogy mindent másokra és a múltbeli forgatókönyvekre fognék, amelyek rossz útra tereltek? Mi lenne, ha megbocsátanék annak a tanárnak az általános iskolából? A főnökömnek? Annak a bántalmazó családtagnak és annak a seggfej barátnak az egyetemről’? Behunyta a szemét, és madártávlatból látta az igazságát: a választást és az észlelést. És abban a pillanatban, amikor átlátott a szemellenző fátyla mögé, nem volt visszaút, mert a szabadság felé vezető munkája abban a pillanatban kezdődött, amikor magába nézett.

A Kardok 8 Tarot kártya üzenete

A 8 kard szelíden emlékeztet arra, hogy mi vagyunk a valóságunk teremtői. Nézz túl az illúzió fátyolán, amelyet jelenlegi korlátaid vetítenek. Ha úgy érzed, hogy jelenleg csapdába estél, és nem látod a világos utat előre, ne feledd, hogy ez is egy olyan perspektíva, amely feloldható. Amikor a szuverenitást választjátok az áldozattá válás helyett, akkor a választás heves irányítójává váltok. Választhatod, hogy megszabadítod magad a béklyóidtól, mert te vagy az egyetlen személy, aki felelős a boldogságodért. Az eredményed drámaian megváltozik, ha önmagadat tekinted az egyedüli megoldásnak. Teremtsd meg a lehetőségek végtelen portáljait azzal, hogy teljes felelősséget vállalsz az életedért. Soha nem vagy igazán elakadva. Ez a tökéletes idő arra, hogy ápold a lelkedet. Töltsd el a szükséges időt a tehetetlenség érzéseinek átalakítására. Bár nem tudjuk irányítani az összes tapasztalatot, amely az utunkba kerül, határozottan dolgozhatunk azon, hogy hogyan reagálunk rájuk. Ez egy jó alkalom arra, hogy elengedd a régi sebeket és történeteket, amelyeket magadban hordozol. Legyetek éberek a magatokba roskadozó, rossz hangulatú gondolatokkal szemben, és próbáljátok meg a tapasztalataitokat feldolgozandó leckékként átfogalmazni. Válassza a gyógyulást.

A Kardok 8 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Az életed mely területein érzed magad lehetetlenül lekötöttnek?
– A megrekedés illúziója gyakran túl sokáig tart minket egy helyben. Nulla csomaggal és nulla korlátozással hová mennél, és mit tennél?
– Édes fény, milyen történetek tartanak vissza? És hogyan tudod őket elengedni?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>