A Kardok 7 tarot kártya

A Kardok 7 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

jelezheti a megtévesztést vagy csalást, azt, hogy csak a szükségeset veszed el, hogy az Univerzum tanúskodik a valódi szándékaidról, hogy megúszol valamit, hogy stratégiát követsz, hogy hálás vagy a rendelkezésedre álló erőforrásokért, hogy csendben és gyorsan mozogsz….

Fordított jelentés

hazudsz magadnak vagy másoknak, szükséged van a perspektívára és az őszinteségre, titkolózol, elloptál valamit, többet veszel el, mint ami jár neked, a szélhámos szindróma visszatart

A Kardok 7 Tarot kártya leírása

Lopakodás. Csendben landol a hóban, miután a varjúfészekből elvette, amire szüksége volt. Néha mások is ellopják ezeket a tollakat, hogy meggazdagodjanak, vagy hogy saját maguknak szerezzenek hasznot. Vannak, akik csalárdul, mások pedig nem mondják el tisztességesen a szándékaikat. De most… itt… tudja, hogy csak azt vette el, amire valóban szüksége volt, és semmi többet. A varjú felsikolt, a legrosszabbat feltételezve – dühös a veszteség miatt. Leguggolva visszatartja a lélegzetét, várva, hogy meghallotta-e még valaki a madár vészkiáltását. Amikor megbizonyosodik róla, hogy biztonságban van, merészen elindul előre, a cél felé. Egy pillanatra megáll, hogy a holdat nézze, és néma hálaimát mondjon. Az Univerzum tanúságot tesz legigazabb szándékairól, ahogyan mindazokról, akik előtte itt voltak. Függetlenül attól, hogy elkapják-e vagy sem… az Univerzum mindig az igazságot látja. Könnyed szívvel és a cél tisztaságával folytatja.

 

A Kardok 7 Tarot kártya üzenete

Határozottság. Csalás. Hagyományosan ez a kártya arra figyelmeztet, hogy résen kell lennünk a megtévesztés, a tolvajlás és az árulás miatt. Az árulásnak sokféle formája lehet, és bár néha valaki más csalárd cselekedeteinek áldozataként találjuk magunkat, ez a kártya arra is emlékeztet, hogy az őszinteségre és a becsületre szükség van ebben az időszakban. Itt az ideje, hogy meggyőződjünk arról, hogy tetteink összhangban vannak saját legmagasabb erkölcsünkkel.

Ahhoz, hogy elsajátítsd ezt a belső számvetést, ébernek kell lenned, hogy ne téveszd meg magad a valóságod természetével kapcsolatban most. Nincs olyan mentség, amely felülírná azt a képességedet, hogy a szeretet és a tisztesség helyéről cselekedj. Néha úgy teszünk, mintha a legjobbat tennénk, vagy mintha minden rendben lenne, még akkor is, ha nem így van. Néha ez vakmerőségként vagy a felelősség elkerüléseként mutatkozik meg. Máskor a jövőre vonatkozó tervek alatt a csalás alaphangja lüktet – és tudod, hogy az utad nem az, amit valójában szeretnél magadnak. Amikor a dolgok nem tűnnek összhangban lévőnek, az élet olyan lehet, mintha hazugságban élnénk. Nem tudod becsapni a szívedet, édes fény, és az Univerzum mindig tanúságot tesz legigazibb érzéseidről. Egyedül és sebezhetően a telihold fénye alatt, az egyetlen dolog, ami számít, az az igazság. Haladj előre annak tudatában, hogy az igazságban cselekszel, és a lelkiismeret könnyűsége vezet téged.

A Kardok 7 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Az Univerzum mindig látni fogja az indítékainkat. Mennyire vannak összhangban a szándékaid és a tetteid? Olyan önzetlenek-e az indítékaid, mint amilyennek mondod magadnak?
– Milyen gyakran veszed el csak azt, amire szükséged van?
– Biztos vagy benne, hogy a körülötted lévők teljesen őszinték a helyzeteddel kapcsolatban?
– Megúszol valamit, amit nem kellene?
– Félreértik mások a tetteidet vagy a szándékaidat?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>