A Kardok 6 tarot kártya

A Kardok 6 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

átmenetek, segítség a tökéletes időben való megérkezéshez, átmenet rítusai, gyógyulás, a múlt traumáin vagy árnyain való túllépés, mások támogatása, személyes fejlődés.

Fordított jelentés

nehézségek a segítség elfogadásában, ellenállás a változással szemben, nehéz átmenetek, a múltból származó terhek és súlyok cipelése, spirituális átmenet vagy utazás.

A Kardok 6 Tarot kártya leírása

A ködben botorkál, nem tudja, merre tart. Eltévedt. Magányos. Összezavarodott. Semmi sem marad a régi, mégis – hogy lehet, hogy mindez ennyire távol áll attól, amit elképzelt magának? Nincs semmije, csak a ruhája a hátán, és rájön, hogy segítségre van szüksége. A sötét égboltra felnézve néma imát küld az égiekhez. „Segítség. Kérlek. Megközelíti a partot, és egy kis dingihez érkezik, rajta egy egyszerű cetlivel, amelyen az áll: Passage For the Lost. „Elveszettek. Elveszett” – bólogat némán; ez az ő fuvarja. Zsibbadtan lép be a hajóba. A szél felerősödik, és a csónak mozgásba lendül, és bár nem látja, hová megy, átadja magát a tenger ringatózásának. Észrevesz egy kis bőröndöt az ülésen, benne ruhákkal (éppen az ő méretében!). Madárcsicsergés hasít a levegőbe, és amikor a felhők felszakadnak, egy napsugár megvilágítja a távolban egy új partot. Észreveszi, hogy valószínűtlen kapitányai szárnyas barátok, és egy új part – egy új nap – és egy új élet felé húzták őt. Hálás a segítségért, amely a legszokatlanabb helyekről érkezik, a nap felé fordítja arcát, megszárítja arcát, és belélegzi az új dolgok friss levegőjét.

A Kardok 6 Tarot kártya üzenete

Az átrendeződés időszakán mész keresztül, és a dolgok zavarosnak és zavarosnak tűnhetnek az evolúció és a változás ezen időszakában. Bízz abban, hogy utad másik oldalán egy szebb jövő vár rád. Talán éppen egy átmenet rítusán vagy intenzív spirituális átalakuláson mész keresztül. Az ilyen jellegű átmeneti tapasztalatok mélységesen személyesek, és lehet, hogy most nagyon egyedül érzed magad. A kozmosz csendesen támogat téged, a helyes irányba fújja a kiigazítás szeleit… és bár lehet, hogy nehezedre esik elfogadni mások segítségét, nyitottnak kell maradnod arra, hogy elfogadd a segítségüket. Tömegesen fog érkezni, és gyakran a legváratlanabb forrásból. Engedd, hogy mások gyengéd támogatása átvezessen  a változások eme óceánján, miközben a horizonton megjelenő ezüstös vonalak felé hajolsz. (Még több napsütés? Igen, kérem!) Itt az ideje, hogy a remény formájában megjelenő útmutatást keress, és felfedezd az új kezdeteket egy új part túloldalán. Ha nehezen haladsz előre, itt az ideje, hogy átgondold a negatív érzelmeket, amelyeket még mindig magaddal cipelsz. Vannak befejezetlen ügyeid, amelyeket el kell intézned? Vagy régi fejezetek, amelyeket le kell zárnod, mielőtt valami újba hajózhatnál? Néha azért sodródunk, mert azt hisszük, készen állunk a továbblépésre, de a szívünk még mindig a sebeinkhez és a múltbeli tapasztalatainkhoz van lehorgonyozva. Nyisd meg magad ennek az új utazásnak – testben, elmében és lélekben – és add át a szívednek az 
engedélyt, hogy elinduljon.

A Kardok 6 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Képes vagy segítséget kérni, amikor szükséged van rá?
– Az átrendeződés hatalmas lehetőségei a növekedési és változási fájdalmakkal járnak. Hová mozdulsz el?
– Milyen a kapcsolatod a segítséggel? Olyan gyakran nyújtasz segítséget, hogy lehetővé teszed a körülötted lévők számára? Vagy fordítva, olyan gyakran fogadsz el segítséget, hogy az téged tesz képessé?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>