A Kardok 5 tarot kártya

A Kardok 5 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

konfliktus, kihívás elvesztése, tisztességtelen előny, veszteség megtapasztalása, a képességek és az önbizalom építésének lehetősége.

Fordított jelentés

egy helyzet tisztességtelen kihasználása, győzelem mindenáron, csalárd stratégiák és bűntudat a győzelem miatt, pszichikai támadás.

A Kardok 5 Tarot kártya leírása

Megrázza a fejét – és megpróbál tájékozódni. ‘Hogy történhetett ez?’ Túljártak az eszén, túljártak az eszén, és teljesen legyőzték. A káoszban elvesztette négy madarát, és semmi sem tűnik igazságosnak a helyzetében. Tisztességes harcot ígértek neki, de biztosan nem kapott. A végeredmény már abban a pillanatban eldőlt, amikor beleegyezett ebbe – mert manipulált, igazságtalan volt, és soha nem volt elég erős ahhoz, hogy legyőzze ezt az ellenfelet. Végignézi, ahogy ellenfele ünnepli előnyét, és a győzelmét. Még a vereségen keresztül is hűséges varjúja… kedvence…. marad. A madár vár egy pillanatig, aztán suttogja: – A tisztességeddel jöttél, és azzal távoztál. Megtettél minden tőled telhetőt. Még mindig nálad van a magasabb hely ezen a magasabb úton’. Visszanéz, tudja, hogy meg fog gyógyulni, és rájön, hogy többet tanult, mint amennyit elvesztett. Vesztett, csak azért, hogy megnyerje a legfontosabb dolgokat: büszkeséget az értékeire és a tetteire, tisztánlátást arról, hogy mi szükséges a sikerhez, és megértette, hogy milyen ember ő, és milyen nem.

A Kardok 5 Tarot kártya üzenete

Lehet, hogy megtapasztaltál egy kudarcot, vagy elvesztettél egy csatát, ami egy kicsit fájdalmat hagyott benned. Néha az élet nem igazságos, és az igazságtalan körülmények vagy a váratlan veszteségek sokkal hosszabb időre elszívhatják az energiánkat, mint kellene. Gyakran egyedül a kudarctól való félelem az, ami a legtöbbet kivesz. Ha olyan élményben volt részed, ami miatt úgy érzed, hogy alulmaradtál vagy kijátszottad magad, helyezd a dolgokat perspektívába, és ne feledd, hogy a történetednek ez az egy fejezete nem határoz meg téged. A győzelmek és vereségek az emberi tapasztalat részei, és az önfejlesztés kulcsai akkor nyílnak meg, amikor szembesülünk saját hiányosságainkkal. Erősítsd meg a tudatosságodat, fejleszd a képességeidet, és építs erre a tapasztalatra. Gondosan fontolja meg, hogy legközelebb hová helyezi a bizalmát és az önbizalmát, és tanulmányozza a játékteret, hogy megtalálja a sikerét. Az árnyékban megtanuljuk, hogy a győzelem nem minden. A győzelem megszállott vágya arra késztethet minket, hogy semmiben sem álljunk meg, hogy győztesnek érezzük magunkat, és hosszú távon kockára tehetünk mindent, amit az út során felépítettünk. Lehet, hogy a győzelem után néhány lépést hátrálsz, ha nem hozod a tisztességedet a játékba. Ha valaki más negatív energiája lehúzott, küldj neki egy kis heves szeretetet, és lépj tovább a napoddal. Ne hagyd, hogy kisiklassanak téged. Maradj hű a szívedhez és ahhoz, amit helyesnek tartasz. Élj és tanulj, kedves látó!

A Kardok 5 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Tisztességesen elnyerted a helyed? Igazságosan? Becsületesen?
– Milyen lépéseket teszel a világban tapasztalható igazságtalanságok orvoslására? Hogyan tudsz segíteni a hátrányos helyzetűeknek vagy a hátrányos helyzetűeknek? Másképp fogalmazva… mit tett a
előnyöd vagy kiváltságod megajándékozott téged, és hogyan tudod terjeszteni a szeretetet?
– Ha valaki megbántott vagy legyőzött téged, milyen tanulságokat vontál le belőle, amelyek erősebbé tettek? A veszteséget a varázslatod erőteljes ösztönzőjeként használtad fel?
– A megpróbáltatásokban a tisztesség és a bátorság csodálatos szövetségesek. Hogyan támogatnak téged a nehéz időkben? Hogyan támaszkodhatnál rájuk egy kicsit jobban?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>