A Kardok 4 tarot kártya

A Kardok 4 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

a mély pihenés, az árnyék átalakulása, a kiégés, a valóságból való rövid szabadság, a gyógyulás, a gyógyulás, a gyógyulás, az önszeretet, az önvizsgálat ideje.

Fordított jelentés

a kiégés veszélye, stagnálás, az öngondoskodásra fordítandó energia szükségessége, nem elég hosszú megállás a regenerálódáshoz, a stressz hosszú távú hatásai.

A Kardok 4 Tarot kártya leírása

Olyan keményen nyomta. Eddig. Olyan sokáig. És amikor már nem tudott tovább menni, mély gyógyító pihenésbe zuhant. Ez alatt az idő alatt a világ változik és változik körülötte. A bizalma meggyógyul, és a teste felépül. Enyhíteni fogja a régi traumák okozta szenvedését, és feloldja a régi sebeket, amelyeket oly sok holdon át magával cipelt. Varázslatos szeretete újra talajt fog találni, és békésen gyökerezni fog a csend e pillanataiban. Ereje és életereje lassan összeforr – és szeretete elkezdi összefűzni szíve és lelke széttöredezett részeit. Végre megvan az energiája ehhez a gyógyuláshoz. Nyugalmi állapotában szorongó elméje kezd ellazulni, és szíve nyugodtan, erősen…. igazul lüktetni kezd… minden egyes dobbanása egy mesét sző, amely a lelke mélyéről jön. Az ő egyedi időzítésére lüktet. Az ő egyedi céljának megfelelően mozog. Egy fájdalmas 3 kard után Lelkének életereje újra lüktet, és a csendben meggyógyul.

A Kardok 4 Tarot kártya üzenete

Végre időt kell szakítanod a pihenésre. Ez a mély fészekrakási időszak az életedben szünetet jelent – a mély gyógyulás és öngondoskodás időszaka. Ez több, mint a jóléted szerves része, ez a léted szerves része ebben az időszakban. A Kardok Négyese mély pihenésre és tested, elméd és lelked csendes regenerálódására hív. Ennek a békének a megtalálására számos lehetőség van. Teret adhatsz az életedben a mélyebb alvásnak, vagy más pihentető gyakorlatoknak, mint a meditáció, a naplóírás, az álommunka, a terápia vagy az energiagyógyítás stb. Hogy hogyan gyógyulsz, az a te döntésed, de tudatosan kell döntened a pihenés és a feldolgozás mellett. Mérd fel, hogy hol tartasz, és irányítsd az energiádat a saját gyógyulásod felé, mielőtt előre sprintelnél. Az élet viharos és megterhelő lehet, és hajlamosak vagyunk a cselekvést és a sietséget előnyben részesíteni a csendes gyógyulással és regenerálódással szemben. Az egyetlen személy, aki valóban irányíthatja a saját radikális gyógyulásodat, az te magad vagy. Arra vagytok hivatottak, hogy ápoljátok a sebeiteket és valószínűleg a nagyon is megsebzett szíveteket. A fészketek növekedni fog körülöttetek, miközben alszotok, és az életetek tájképe gyönyörűen megváltozik, ahogy belesüppedtek a saját megfiatalító gubótokba. Álomállapototokban átváltoztatjátok és átalakítjátok tapasztalataitokat, és megújulva, egészben és felemelkedésre készen bukkantok elő. De előbb itt az ideje, hogy pihenj. Lehet, hogy a kiégés szélén állsz, és ez egy nagyon is valós üzenet, hogy le kell lassítanod. Szép álmokat, édes csicsergő.

A Kardok 4 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mit kell meggyógyítani? És mennyi időt szánsz erre a gyógyulásra?
– A leckékhez szükség van egy integrációs időszakra. Te integrálsz valamit?
– Tarts egy tudatos szünetet a rohanó világban. Tervezd meg a hétvégédet a mély pihenéssel.
– Néha a pszichénket társadalmi szórakozással, a netflixen való tombolással és olyan bolyhos dolgok nézésével pihentetjük és lazítjuk el, amelyek megnevettetnek minket. Nevettél eleget mostanában? És kiegyensúlyozod ezt a „könnyedséget” a tudatosabban irányított gyógyító idővel?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>