A Kardok 3 tarot kártya

A Kardok 3 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

fájdalmas elválás, veszteség, szívfájdalom, lehetőség a gyógyulásra, árnyékok felszínre kerülése, az inspiráció újbóli megtalálása.

Fordított jelentés

nem fogadod el a veszteséget, gyógyulni akarsz, megrekedsz a bánatodban vagy a szomorúságodban, nem látod, hogy milyen szerepet játszottál a körülményeidben.

A Kardok 3 Tarot kártya leírása

Szívét összetörve térdre rogy, és az Univerzumhoz kiált egy második esélyért. ‘Mi történt? Miért vették el tőle ezt?’ Fáj a szíve, és cikázik a felszínre törő érzelmek között. Szomorúság, düh, bűntudat, szégyen, veszteség…. felnéz a szürke égre, amely csak üres széllökésekkel válaszol vissza. „Üres. Figyeli a levelüket lehullott ágakat, és észreveszi, hogy a madarak már régen elmentek. Követi a gyökereket a földbe, és azon tűnődik, vajon élnek-e még a gyökerek. Kíváncsi, vajon újra virágozni fognak-e. Egyszer majd. Amikor eljön a tavasz. A földbe nyúlva gyógyulásért könyörög….. „Szabadíts meg ezektől az emlékektől. Ettől az érzéstől. Egy pillanatnyi kegyelem… a béke. Egy lágy lüktetés nyomul fel a tenyerén keresztül, és int neki, hogy érezze. A gyógyulás most történik. Átadja magát a föld melegének, és összekötözi magát összetört szívével, tudva, hogy az meg fog gyógyulni. Mindig meggyógyul. És amikor ez megtörténik, elvezeti őt a békéhez, amire vágyik.

A Kardok 3 Tarot kártya üzenete

Az elválásnak sokféle formája lehet. A kapcsolat vagy az identitás elvesztésétől kezdve a hit, a cél vagy a célok fájdalmas elvesztéséig – az elszakadás attól, amiről azt hittük, hogy megvan, nyomasztó pillanatokat jelenthet életünkben. Ha ingadozó valóságok közepette találod magad, vagy elveszítesz valamit, ami közel áll a szívedhez, tudd, hogy ez is elmúlik. Ez az elválás, bár harapós, szükséges része a folyamatodnak, és minden ellenkező bizonyíték ellenére erősebb és ellenállóbb leszel általa. E tapasztalatnak köszönhetően ítélőképesebbek és jobban felkészültek lesztek a fényesen kivilágított jövőtökre. Sőt, nagyszerű tanítóként fogod értékelni és megérteni. Egyelőre kössétek magatokat a fényetekhez, és készüljetek fel arra, hogy egy kis időt töltsetek a szívetek – valamint a szellemetek – ápolásával. Néha tudatos mentális váltásra és új irányba való elmozdulásra lesz szükség a növekedéshez. Ezek az árnyékos időszakok mindig lehetőséget adnak arra, hogy önmagadnak azzá a változatává válj, amelyről tudod, hogy lehetsz. Adj időt magadnak a gyógyulásra. Hogy feldolgozd. És tudd, hogy hamarosan újra szeretni, gyarapodni és inspirációt találni fogsz.

A Kardok 3 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Gyönyörű látó, itt az ideje megtisztítani ezeket az érzelmeket. Dob. Táncolj. Sikoly. Írj. Égj. Mit teszel azért, hogy ezek az érzések átjárják a testedet, és ne telepedjenek le hosszú időre?
– A fájdalmas, gyomorba vágó ütések miatt mindenki és minden mást hibáztathatsz a történtekért. Hogyan járultál hozzá a helyzetedhez? Még ha csak egy icipicit is?
– Hogyan maradsz nyitott a kapcsolatra, miközben összevarrod ezeket a sebeket?
– Voltál-e felelős valaki másnak a három kard pillanata miatt? Talán itt az ideje, hogy elküldj egy bocsánatkérést. Néha a legmélyebb sebeink más fájdalmában rejlenek.

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>