A Kardok 2 tarot kártya

A Kardok 2 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

 patthelyzet, válaszút, nehéz döntés, ellentétes elképzelések vagy lehetőségek, a legjobb cselekvési útvonal kiválasztása, emlékezet és gondolat

Fordított jelentés

nehéz választás, az ismeretlen szorongása, a szikla és a kemény hely között, félelem az elköteleződéstől

A Kardok 2 Tarot kártya leírása

„Merre menjek?” Két út kereszteződésében áll, teljesen bizonytalanul a jövőjét illetően. A két választás merőben különböző irányba viszi, és neki kell kitalálnia, hogy melyik út a helyes. Normális esetben ez könnyebbnek tűnik, de ezek az utak úgy néznek ki, mintha két olyan lehetőséghez vezetnének, amelyek ugyanolyan csodálatosak… vagy ez ugyanolyan nehéz volt? Zavartan himbálózik, és érzi a döntés növekvő nyomását. Mindjárt itt az éjszaka, és még sötétedés előtt le kell térnie erről az útról. Hátra-hátra pillantva a leharcolt tájra, az elemeket hívja segítségül, hogy vezessék őt. Kedves Univerzum… édes vezetőim… segítsetek választani. Küszködik, hogy meghallja a szelet. A homokban nem talál nyomokat. Az intuíciója nem válaszol, csak az egyre növekvő csend. Amikor a szél végre megmozdul, két varjút hoz magával, és a lánynak eszébe jutnak Odin bizalmasai, akik madártávlatból hozták neki a tájat, amelyet fentről szemléltek. Az egyik varjú felszínre hozza az emlékeit, és kelet felé húzza. A másik a logikus gondolatait hozza a felszínre, és nyugatra húzza. Mivel úgy érzi, hogy elakadt, elakadt és összezavarodott, emlékeztetik őt arra, hogy ő az egyetlen, aki meghozhatja ezt a döntést. Azt suttogják, hogy bármit is választ, az lesz a helyes döntés számára, ebben az időben, mert az Univerzum így működik.

 

A Kardok 2 Tarot kártya üzenete

Döntsd el. Döntsd el. Döntsd el. Döntsd el most. A bizonytalanság érzése? Átérzem. Itt az ideje, hogy döntsön, és úgy tűnhet, mintha a szikla és a kemény hely között lenne. Tudd, hogy csak azért érzed most így magad, mert nem látod a nagyobb képet… még nem. A Kardok Kettője azt súgja, hogy vagy az egyik, vagy a másik irányba kell mozdulnod, mert a nagy kép addig nem fog megérkezni, amíg nem teszed meg. Azzal, hogy elkerülöd ezt a döntést, hagyod, hogy a táj elmozduljon körülötted, a közreműködésed vagy a preferenciád nélkül. Bár a külső vélemények két irányba húzhatnak, itt az ideje, hogy becsukd a szemed, és a belső tájképedre figyelj a válaszért. Ha az intuíciód túlságosan csendben van, akkor rád bízza, hogy bízz magadban, és hozd meg a helyes döntést. Ha gondolkodási időre van szükséged, vedd ki… de ne dugd homokba a fejed. Még vaksötétben is tudod a legjobb utat! Amikor kiválasztod az utadat, a jövő feltárul, és a szándékos mozgásod segít a dolgokat a „legjobb forgatókönyv” felé mozdítani. Minden logikáddal és érzelmeddel, intuícióddal és értelmeddel együtt higgy abban, hogy az Univerzum a megfelelő tapasztalatot tálalja számodra ebben az időben. Tudd, hogy csak a legjobbat tudod tenni a rendelkezésedre álló információk felhasználásával, ezért tegyél egy elkötelezett lépést egy irányba. A kettősség kereszteződésében az elemzés és a túlzott gondolkodás csak eltemet a millió lehetséges végkifejlet futóhomokjába, ezért találj lelki békét az ítélőképességedben bízva.

A Kardok 2 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Két, egyformán nehéznek tűnő dolog között rekedtél meg, vagy két olyan út között, amely hasonlónak tűnik? Ha leírod az érveidet és a hátrányaidat, majd hozzáadod a kívánságok, szükségletek és szépségek lencséjét, mi történik?
– Bízol magadban, amikor az intuíciód úgy érzi, hogy offline van?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>