A Kardok 10 tarot kártya

A Kardok 10 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

fájdalmas befejezés, válság, pusztító veszteség, hátba szúrás, lehetőség a mély gyógyulásra, lehetőség a reményre, a rugalmasságra és a változásra.

Fordított jelentés

kudarc, befejezés, ellenállás az elkerülhetetlennek, nem akarjuk elengedni a negatív érzelmeket, mélypont, hiányban és tehetetlenségben gyökerező narratíva, pusztító veszteség, néha a felépülést jelzi.

A Kardok 10 Tarot kártya leírása

Figyeli, ahogy a hajnal első jelei megcsiklandozzák a tájat, és vágyik arra, hogy a bőrén érezze a nap melegét. A lesújtó vég után elkezdett gyógyulni, és végre megbékél mindazzal, ami történt. A feldolgozás egy folyamat – suttogja, és folytatja a mantráját: „Nincs több kard”. Csak gyógyulás. Nincs több kard. Csak gyógyulás.’ Emlékszik a fájdalmas hátba szúrásra és csalásra, a csúnya igazságra és az általa okozott sérülésekre. Emlékszik arra, hogy ez mindig is a története része lesz, de olyan, ami többé nem fogja meghatározni. Erősebb ennél, és fel fogja ismerni önmagát arról, hogy képes felülemelkedni a múltján és boldogulni. Vágyik arra, hogy megossza sebhelyeit a Nappal… hogy befecskendezze őket annak reményteli, gyógyító energiájával. Ledobja hálóingét, és a horizont felé sétál… sebezhető – egész – és teljesen és erőteljesen élő. Megszabadult ettől a borzalomtól, megszabadult a fájdalmától… és hegei kitartó lelkének élénk jelzői lettek. Szeretni kész szívvel, és ragyogni kész lélekkel, nyugodtan sétál a fény felé.

A Kardok 10 Tarot kártya üzenete

A 10 Kard a vakító igazság idején érkezik hozzánk, amikor a kiábrándultság megszűnik. Néha az igazság fájdalmas és megrázó, mert árulást vagy személyes veszteséget jelez. Ez a kártya jelezheti jelenlegi utunk hirtelen végét, és egy nehéz feloldást egy megszakadt kapcsolat, egy elakadt ötlet vagy álom, egy megtört partnerség vagy egy megszakadt történet formájában. Bár ezeket a befejezéseket súlyosnak érezzük, amíg átéljük őket, a remény leghatásosabb magvait mindig elültetjük a helyükre. Ha a mély átalakulás és lezárás időszakán mész keresztül, tudd, hogy teret kell engedned magadnak a múltbéli traumák gyógyulására, és hogy idővel erősebbé és ellenállóbbá válsz. A sebeink megtanítanak bennünket a legnagyobb erősségeinkre, és megvilágítják velünk született képességünket, hogy megjavítsuk a testünket és a lelkünket. Idővel a sebeid segíteni fognak abban, hogy új kezdetekre és nagy örömre találj, és a lélek sötét éjszakáját egy gyönyörű új hajnal fogja fogadni, amely tele van több fénnyel, mint amit valaha is tapasztaltál. Maradjatok nyitottak a szeretet és az öröm felé, miközben feldolgozzátok ezt a véget, és tekintsetek a rátok váró napfényre. Nézni, ahogy a nap átbukkan a horizonton, a megsebzett szív legmagasabb feladata.

A Kardok 10 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– A sebeink gyakran a legnagyobb erősségeink. Mit tanultál a kihívásaidból?
– Ha valami az életedben a végéhez közeledik, az teret enged valami újnak. Nevezd meg az újat.
– Mennyire bízol másokban?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>