A Hold tarot kártya

A Hold Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

bízz az intuíciódban, nézz szembe a félelmeiddel, a tudattalan elme vizes természete, misztikum, szimbolizmus és metafora, érzékelés, bizonytalanság, álmok, erőteljes látomások, spirituális élmény.

Fordított jelentés

blokkoló félelmek, nem tudsz különbséget tenni a valóság és az illúzió között, lineáris gondolkodás, nem tudsz feldolgozni egy spirituális vagy misztikus élményt, mentális zavarodottság, félreértelmezés, aggodalom.

A Hold Tarot kártya leírása

Egy farkas és egy kutya vonyít a holdra. Egyikük tartózkodó, vad és ravasz. A másik barátságos, kedveskedni vágyó és ragaszkodó. Az egyik az övé, és ebből a távolságból, ebben a fényben nehéz megkülönböztetni, hogy melyik melyik. Amikor mindketten felé fordulnak, és közeledni kezdenek, nem tudja biztosan, melyik felé kell mennie, mert nehezen látja őket a sötétben. Az árnyékok megtréfálják, és a visszaverődő víz fényének illúziója lehetetlenné teszi a részletek felismerését. Vajon mindketten feléje rohantak? Vagy távolodtak tőle? Pánikba esik, a legrosszabbat képzeli, és a vízbe botlik, kétségbeesetten csapkodva. Az agya száguld – réteges ruhája hirtelen olyan nehéz, és valahogy a feje is a víz alatt van. Küszködik, a sok rétegbe burkolózva próbálja megkülönböztetni a fentet a lentitől. A levegő. Mozgás. Zihálás. Levegőre van szüksége. És éppen amikor a félelem már majdnem eluralkodik rajta, egy fénysugár súrolja a kezét. A Hold. Megáll. Megadja magát. Megtalálja a helyét. A holdfény lecsordogál a vízen keresztül, és észreveszi, hogyan táncol a körülötte lévő buborékokon. Rájön, hogy abban a pillanatban, amikor abbahagyta a küzdelmet, elkezdett a felszínre úszni. A határmezsgyén sodródik, majd végül áttöri a felszínt, és belélegzi a pillanat varázsát. Megköszönve a hold útmutatását, a partra ér, ahol egy csóváló farok szeretettel fogadja.

A Hold tarot  kártya üzenete

Amikor bizonytalansággal és illúziókkal szembesülünk, úgy érezhetjük, hogy belefulladunk az ismeretlenbe. Bízzatok abban, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha most nem tudjátok megkülönböztetni a felfelé és a lefelé vezető utat. Amikor abbahagyod a küzdelmet, hogy meglásd azt, amit egyszerűen nem látsz az árnyékodban, mély felszabadulást fogsz tapasztalni, ami lehetővé teszi számodra, hogy az igazságod felszínére úszhass. A holdkártya arra kér, hogy menj befelé, és nyugodtan hallgass a saját intuíciód suttogó perszejére. Itt isteniség van. Arra kér, hogy találj vigaszt a sötétségben. Itt varázslat van. Amikor úgy döntesz, hogy beleesel a Hold csendes vizébe, a belső bölcsességed átölel, majd a fény felé lök. Álljatok meg és keressetek. És keress, hogy érezz. És érezzétek, hogy lebeghessetek. És lebegj, hogy gyarapodj. Kövesd a lélegzeted egészen felfelé. A Hold gyengéd simogatása felajánlja neked a tudatalattidhoz vezető kulcsot, és arra kér, hogy merítsd el gondolataidat az ő árnyékos üzeneteiben. Újraéleszti a kreativitásodat, és feltámasztja a szikrádat, amennyiben túlmutatsz a saját félelmeiden, hogy megtaláld őt. Néha ez a kártya azt illusztrálja, hogy jelenleg nem tudhatsz mindent a helyzetedről. És néha az árnyék sűrű illúziót kelt, még a legélesebb szemnek is. Merülj el a Hold gyógyító ölelésében, lélegezz túl a bizonytalanságokon, és hagyd, hogy félhomályos varázsa hazavezessen.

A Hold Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hogyan teremt a félelem illúziót és bizalmatlanságot az életedben?
– Hogyan reagálsz, amikor nem tudod 100%-os biztonsággal értelmezni a dolgokat? Hatással van ez az érzelmeidre? A döntéseidre? A perspektívádat?
– Annak ellenére, hogy az út talán homályosan van megvilágítva, hajlandó vagy-e továbblépni?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>