A Halál tarot kártya

A Halál Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

befejezés, átalakulási ciklusok, átmenet, változás, új hitek, újdonsült tudatosság, szimbolikus halál, újjászületés és megújulás.

Fordított jelentés

nem akar továbblépni, ragaszkodás a múlthoz, félelem a változástól, szentimentális kötődés, pusztító erők, halandóság, a remény vége. veszteség gyászolása.

A Halál Tarot kártya leírása

A kaszás a látóterébe lép, és a keresőre mered. Tudja, hogy megjelenése általában pánikot kelt, és szeretné, ha tudnánk, hogy őt általában nem szó szerint kell venni. Azért van itt, hogy megossza gyógyító bölcsességét, és megvilágítsa a benne rejlő potenciált, hogy átalakítsa és átalakítsa az életedet. Egy lépéssel közelebb lépve, hátralöki a csuklyáját, hogy felfedje belső táját, és az élettől hemzsegő új erdőjét. Fái az általad már ismert földet utánozzák, mégis a legfényesebb lehetőségek ragyognak le a közepéből. Arra emlékeztet, hogy mielőtt ez az új világ gyökeret eresztene, valami réginek meg kell szűnnie. Ez a természetes lecsengése és elsorvadása azoknak a dolgoknak, amelyeket már nem táplálnak, és egy forma haldoklása, hogy át tudjon váltani egy másikba. Békésen nézi, ahogy a régi valósága lehull, hogy helyet csináljon ennek az új születésnek, és e metamorfózis során megnyitja előttetek a köpenyét, tudván, hogy ez jelentős változást jelent az életetekben, és hogy átalakulva fogtok kikerülni belőle.

A bomlás után a talaj bőségesen termékeny.

Sokszor az új nézőpont felvétele -akár úgy, hogy tótágast állsz- segít meglátni a kiutat egy problémás helyzetből.

A Halál tarot kártya üzenete

Az energiát nem lehet létrehozni vagy megsemmisíteni. A dolgok változnak. És átalakulnak. És ezt látjuk a tapasztalatok körforgásában, amelyet a halálkártya ábrázol. A halál/újjászületés kártya a te olvasatodban azt sugallja, hogy egy hatalmas átalakulás küszöbén állsz, és hogy itt az ideje, hogy egy szakasz végét gyászold, miközben egy új szakasz születését ünnepled. Az átalakulás és az újjászületés energiái érkeznek, valamint egy gyönyörű átmenet, amely lehetővé teszi, hogy kitágítsd a tudatosságodat, és közelebb kerülj saját isteni lényedhez. Egy ciklus az életedben elkerülhetetlenül véget ér. (Vegyetek mély lélegzetet, ha ez megrémít titeket, édes árnyak és fény! A változás csodálatos dolog lehet!) Lehet, hogy egy kapcsolat végét éled meg, változás következik be a karrieredben vagy egy valaha volt hitedben, vagy talán kezded felismerni a jövőre vonatkozó terved elavultságát. Tudd, hogy a múltba való ragaszkodás csak meggátolja a pozitív energia áramlását a helyzetedben. Ha a régmúlt időkre vágysz, tudd, hogy ez a kártya finoman arra ösztönöz, hogy engedd el azt, ami már veszít az energiádból, és összpontosíts arra, ami aktívan nyer lendületet. Üdvözöld az új lehetőségét, és engedd, hogy ez a jelentős szakasz méltóságteljesen véget érjen. Minden leckét és bölcsességet megszereztél, amire szükséged van ahhoz, hogy továbblépj a következő fejezetbe. Nézz az új élet varázsa felé, mert morbid külseje alatt a halál lapja izgalmas időket hirdet, amelyek tele vannak a rengeteg lehetőség fényével! ÚJ fény születik!

A Halál Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Van-e olyan kötődés, ami visszatart, vagy megakadályozza, hogy megtapasztald valódi természeted születését?
– Mi következik, miután elengedted a múltat?
– Milyen varázslatot vezetsz be és szülsz? Milyen új tapasztalatok és lehetőségek izgatnak téged?
– Ha újjászülethetnél, milyen életbe szülnéd magad? Képes lennél-e fenntartani ezt a tökéletes életet a jelenlegi értékeiddel, önbizalmaddal, elszántságoddal, hiteddel, életmódoddal és hozzáállásoddal?  Minek kellene változnia?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>