A Főpapnő tarot kártya

A Főpapnő Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

álmok és látomások, pszichikai felismerések, szerencsés véletlenek és metaforák megjelenése az életedben, csendes elmélkedés, meditáció, önvizsgálat, erős intuíció, spirituális megvilágosodás, okkult vagy rejtett tudás.

Fordított jelentés

titoktartás, pletykák vagy valótlanságok, rejtett szándékok, félelem az intuitív képességeidtől, nem figyelsz a belső hangodra.

A Főpapnő Tarot kártya leírása

A Főpapnő az Akasha küszöbén ül, egyik lábával lágyan gyökerezik ebben a tudatos valóságban, a másikkal pedig mélyen belemerül a tudattalan birodalomba. A fény és a sötétség között lecsendesíti elméjét, és összekapcsolódik a felette lévő információs mezővel. Szemei rebbenve érzékelik a glifák bizsergető érzését, és ahogy a szimbólumok lecsordogálnak, hozzáfér a fátylon túli misztériumokhoz. Ó, a bölcsesség és a belátás édes töredékei! Tudja, hogy a szemei csukva vannak, de meghív téged, hogy lásd a láthatatlant, amit rejtenek. Ősi bölcsességgel és az éterekkel való mély kapcsolatával mélységes tisztánlátással érti meg az utadat. Kulcsai: Intuíció és misztikus megvilágosodás. Ő az univerzum titkainak őrzője. Bízik a yin energiájában – várakozás ahelyett, hogy nyomulna, gyökerezés ahelyett, hogy nyúlna -, mert tudja, hogy a türelem lehetővé teszi, hogy az ürességben új mágia csírázzon. A csendben arra hív, hogy találd meg veled született látnokodat, és lépj be a misztériumok világába

Többet látsz, mint gondolnád. Többet tudsz, mint gondolod. Többet gondolsz, mint amire szükséged van. Lassíts le, és figyelj, mert belső látásod az igazság hatalmas tája.

A Főpapnő Tarot kártya üzenete

Az összekapcsolt pszichikai potenciál időszakába léptek. Prófétai meglátások és mély bölcsesség áramlik most hozzád, és ahhoz, hogy lefordíthasd misztikus felhangjait, hajlandónak kell lenned ráhangolódni saját belső látásodra, és elmerülni gondolataiddal a tudatalatti szent birodalmában. Rajzolj le jelentést az érzékelésed peremén túlról. Figyelj a fényre és árnyékra elméd csendes zugaiban. A tudattalan elméd nyelve most feltárul előtted metaforákon keresztül, álmokban, vagy ősi emlékek formájában, amelyek újra felszínre törnek, hogy feldolgozd őket. Fordítsatok nagy figyelmet a szinkronicitásokra és az esetlegesen tapasztalható, a pályáról való letérés nyűgöző érzéseire. A lelkedből áradó isteni suttogások fontos üzenetet hordoznak számodra, és a papnő rejtélyes birodalma és a jelek tudatos megértése közötti hidat a csendes önvizsgálaton keresztül találod meg. A keresett válaszok már megvannak benned, és ha ragaszkodsz az igazsághoz, meg fogod találni őket. Árnyékban ez a kártya azt sugallja, hogy esetleg aktívan blokkolod a Felsőbb Énedtől érkező üzeneteket. Gondjaid vannak az intuíciód lefordításával? A zsigeri megérzések, amelyek új irányokba mozdítanak, a jövő magvait hordozzák, és ha most figyelmen kívül hagyod a suttogásait, azzal csak késleltetni fogod az igazság megérkezését. Az általa birtokolt tudás meghaladja a hajlandóságunkat, hogy meghallgassuk. Törekedj arra, hogy többet láss, fényes látó, és nyitott szíved és belső látásod megmutatja neked az utat.

Láss, figyelj befelé, érezz, várj, míg eljön az idő. 

A Főpapnő Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hogyan kapcsolódsz az intuitív szívedhez? Érzed, látod, hallod és ismered? Megpróbálnál más érzékszervi tapasztalatokat is beépíteni?
– Kapsz-e árnyék és napfény üzeneteket egyaránt a fátylon túlról, és egyformán fontosnak tartod-e őket?
– Amikor elcsendesíted az elmédet, és figyelsz egy szóra, amit a Főpapnő küld neked, mi az? És miért van ennek most értelme számodra?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>