A Főpap tarot kártya

A FőpapTarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

erőteljes leckék, egy spirituális vezető vagy útmutató, a hit ideje, megvilágosodás, ébredés, a Szellem szolgálatában, a saját utad megtalálása, egy felébredt lélek, átalakulás és transzcendencia, új paradigmák.

Fordított jelentés

régi rendszerek vagy struktúrák, amelyek már nem relevánsak, dogmák, lázadás a társadalmi normák ellen, a régi gondolkodásmódok elengedésének szükségessége, hatalommal való visszaélés, stagnálás, ego-alapú vezetés, a Lélekkel való kapcsolat szükségessége.

A Főpap  Tarot kártya leírása

A Fénylátó pakliban lévő Hierophantot átnevezték a Szentek őrzőjének. A hierosz görög szó szentet jelent, a phant pedig a görögben gyökerezik, és azt jelenti, hogy megmutatni. Ez az öreg lélek mindig is tudta, hogy életének elsődleges útja az, hogy megmutassa másoknak a szentet, és ő a te lépésről lépésre haladó spirituális utad alján ül, tárt karokkal fogadva a vendégeket. Miközben melegen üdvözli az érkezőket, emlékezteti őket saját isteni alkatukra. Isten anyagából vagytok – suttogja -, ugyanazok a teremtő erők formáltak benneteket, amelyek a csillagokat is megihlették. Felébredt mesterként ő az Isteni Forrás és az általa szolgált emberek közötti átjáró megszemélyesítője. Minden mögötte álló lépcsőfok egy-egy lecke, amely az ösvényt járó egyén számára egyedi.

Mint kereső, birtokában vagy annak az erőnek, hogy egy kicsit több fényt rezgess, ahogy felfelé emelkedsz… Felfelé az Egyetlen Kozmikus Szeretet felé, amely lefelé ragyog és megvilágítja az utat mindannyiunk számára.
Lelki szemei előtt tartja az összes vallás energiáit, és felismeri, hogy – szervezett vagy nem szervezett – minden spirituális tanítás szívében mély bölcsesség rejlik. Az emberek azok, akik cserbenhagynak minket – kacsint. Alázatos és szolgálatkész életet él, de mindig úgy, hogy közben önszeretetről tesz tanúbizonyságot. Pólóján az eredeti Főpap szentháromság jogarának tüskéit viseli, mert nyíltan csodálja az isteneket és az istenség sok csodálatos arcát, amelyek táguló Univerzumunkat színesítik.

A Főpap Tarot kártya üzenete

Miközben az isteni igazságodat keresed, olyan megértési kereteket hozol létre, amelyek segítenek tudatosságodat kiterjeszteni, és amelyek a hitedet a valóságodban megalapozzák. Saját spirituális hitednek támogatnia kell téged ebben az időben, és ha nem így van, akkor arra kérünk, hogy aktiváld a hited elmélyítését, hogy megtaláld a keresett útmutatást. Amikor a Hierophant megjelenik egy olvasásban, arra kér benneteket, hogy növekedjetek, és hogy több fényt tartsatok a lényetekben, mint amennyit a múltban valaha is tettetek. Ha megrekedtél egy régi rendszerben vagy a cselekvés vagy a létezés egy strukturált módjában, itt az ideje, hogy elengedd azt, hogy helyet csinálj egy jobb változatodnak. Legyetek nyitottak az új paradigmákra, perspektívákra, mentorokra vagy tanítókra, akik ebben az időszakban lépnek be az életetekbe. A Főpap élő portálként szolgál, és különböző leckékben vagy körülmények között jelenhet meg. Figyelj a körülötted ismétlődő mintákra, és törekedj arra, hogy megértsd saját belső iránytűdet. Tudd, hogy bár a misztikusok tanításaiban van bölcsesség és igazságtartalom, a saját szíved hangja az egyetlen hang, ami igazán számít. Itt az ideje, hogy megtaláld az égiek bölcsességét, belülről.

A Főpap Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– A szíved bölcsességére hallgatsz, vagy mások üzenetét helyezed a sajátod fölé?
– Van egy régi módja annak, ahogyan teszel vagy létezel, amihez ragaszkodsz? Mi történne, ha elengednél egy elavult életmódot?
– Milyen hiedelem áll az álmaid útjában?

Tarot kártya jóslás

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

(+36) 20 419-1005

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.