A Feltámadás tarot kártya

A Feltámadás Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

önmegvalósítás és megértés, spirituális ébredés, az indítékaid és a szíved igazának megismerése, teljes átláthatóság, lélekvizsgálat, számvetés, a szellem dicsőséges leleplezése, megvilágosodás.

Fordított jelentés

sok álarc mögé rejtőzöl, szükséged van arra, hogy elengedd történelmed egy árnyékos aspektusát, megtagadva magadtól és szeretteidtől az igazi természeted vagy lényed megtapasztalását.

A Feltámadás Tarot kártya leírása

Amikor a hívás megszólalt, félreérthetetlenül az övé volt. Harmonikus, vibráló, mágneses – hallotta, ahogy a lelkében visszhangzik, és érzelmével és igazságával hívogatja. Nem tehetett mást, mint hogy felállt, hogy meghallgassa. Semmi sem tarthatta vissza attól, hogy találkozzon önmagának ezzel a részével. A hívás arra kérte, hogy nézzen mélyen magába, találja meg a szent miértjét, és nézze meg, hogy valóban képes-e elkötelezni magát ennek az útnak. Tudta, milyen az, amikor az ember félelemre alapozott életet él – és abban a dobozban, kategóriában vagy illúzióban él. Olyan sokáig járta ezt az utat, hogy mások elképzelései arról, hogy ki ő, fontosabbá váltak, mint a saját önérzete. De végre rájött, milyen messzire tévedt. Itt látja meg önmagát, az igazi énjét – először. Fény és árnyék feltárul. És ennek a számvetésnek az árnyékában rejlik az ítélet igazi kulcsa – az a pillanat, amikor ráébredünk az igazságunkra, és rájövünk, hogy az egyetlen elfogadás, amely befolyásolja a felemelkedésünket, az a saját szívünkben él.

Nézz szembe a zenével valódi hangoddal, és találd meg a legtisztább harmóniát.

A Feltámadás tarot  kártya üzenete

A múltban megismertétek az ítélkezést, mind az ítélkező, mind az elítélt személyként, és most olyan helyen vagytok, ahol az egyetlen tudatosság, ami igazán számít, az az, amit a saját tetteiteknek adtok. Ahhoz, hogy valóban emeld a rezgésedet, gyógyító jóváhagyást kell küldened a saját szívedbe a mély együttérzés és integritás helyéről. Amikor teljesen őszinte vagy, a legjobbat teszed-e másokkal és önmagaddal szemben? Itt az ideje, hogy levetkőzzétek a negatív homlokzatokat, amelyekhez ragaszkodtatok, és ledobjátok a maszkok mögötti álarcokat. Nincs több megjátszás. Kockázatosnak tűnhet, de az önelfogadás e mélyreható aktusa a hitelesség ragyogó megnyilvánulásában felszabadítja abszolút lényedet. Te vagy, édes fénylátó, csillagpor és élet – te vagy a fény, az árnyék, az anyag és a tudatosság, és te vagy a csoda. Miért tartod akkor rejtve a világ elől valódi természetedet? Ha ragaszkodsz bármilyen megvetéshez vagy kétséghez isteni természeteddel kapcsolatban, akkor nincs mód arra, hogy igazán megértsd teljes potenciálodat, amíg nem vagy nyitott és őszinte a saját szíveddel. A terjeszkedéshez és fejlődéshez szükség van erre a kolosszális megbocsátásra önmagaddal szemben. Bocsáss meg gyönyörű lelkednek. Fogadd el gyönyörű szívedet. Ahogy ezt teszed, tudatosan válaszolsz Legmagasabb Éned hívására, és horizontod tágassága elérhetővé válik számodra.

A Feltámadás Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mit kell megbocsátani?
– Hogyan szeretnéd, hogy az emberek igazán lássanak téged? És milyennek szeretnéd látni magadat?
– Ha rajtad múlna, hogy napjaid végén megítéled az életed, mit mondanál magadnak?
– Amikor a szíved legmélyebb hívására figyelsz, mit hallasz?
– Melyik részednek van szüksége elfogadásra ahhoz, hogy egésznek érezd magad?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>