A Csillag tarot kártya

A Csillag Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

remény, elvárások, teljesült kívánságok, megújult reményérzet, lelki cél, gyógyulás traumatikus események után, tudni, hogy jó úton jársz.

Fordított jelentés

kétségbeesés, hitvesztés, csökkent remény, túlzott érzékenység

A Csillag Tarot kártya leírása

Miután átélte a 16. kulcs (a torony) káoszát, a Csillag a hamvaiból a megújult remény meleg érzéseivel kel ki. Nem tudja pontosan meghatározni, hogy miért érzi így, mégis így érzi. Mély levegőt véve kilép a galaxis medencéjéből, és leül a föld szélére. Melegség. Sugárzás. Fény. Annyi mindent lehet innen csinálni. Annyi mindent látni, és annyi helyre eljutni! Felnéz, és azonnal eszébe jut, hogy honnan jött… és hálát érez, hogy megújulva élheti ezt a gyönyörű lehetőséget. Micsoda ajándék az istenektől! Egy hús-vér szellemi lény, aki hús-vér tapasztalatokkal rendelkezik, a szívét a csillagok felé nyújtja, és összekapcsolódik azok vezető ragyogásával. Először csak finoman, de ősi emlékek kezdenek megmozdulni a lelkében. Egy emlékezés. Újra ébredés. Egy rég elfeledett kapcsolat. És most már tudja, hogy mi ő. Idővonala a legszebb árnyalatokban ragyog, ahogy az ihlet elárasztja. Tiszta. Őszinte. Még naiv is. Reménykedve és várakozva rángatja a fényét, és figyeli, ahogy a csodája elkezd áramlani.

Merítsen energiát a legfényesebb belső fényéből, mert pontosan tudja, hogy miért jött ide.

A Csillag tarot  kártya üzenete

Engedd meg magadnak, hogy elmerülj a csillag álomszerű inspirációjában. Az isteni időzítésről és a megújult elvárásokról küld üzenetet, és vezet téged, hogy nyúlj a szerencsés véletlen és a hit zsinórjához. Megígéri neked, hogy elvárásaid teljesülnek, ha megtalálod a meggyőződésedet, a reményedet és az izgalmadat. A jövőd egyre fényesebb! Találjátok meg a rendíthetetlen optimizmust és elszántságot, mert az Univerzum most valóban megáld benneteket. Alapvető célotok – a fényetek – kezd felragyogni valóságotok felszínén, és utatok szorosan összekapcsolódik a legnagyobb küldetéseitekkel és a legfényesebb terjeszkedési lehetőségeitekkel. A beteljesülés és boldogság ösvényére lépsz, ahol a csillagok fénye vezet téged! Engedjétek, hogy veletek született lényetek most átragyogjon minden maradék sötétségen. Fedezz fel minden korlátozó hiedelmet vagy önbizalomhiányt, amelyhez ragaszkodsz, és találd meg a bátorságot, hogy hangot adj a ki nem mondott érzelmeidnek. Engedj el minden kis kinőtt energiát, amely a múltba rögzít. Húzd el a fókuszt a múltból, és helyezd a jövőre – ott találod majd meg az inspiráció és a szeretet legnagyobb forrását. Itt az ideje hinni és felemelkedni. A csillagok a kedvedre állnak, és itt az ideje, hogy újra bízz bennük.

A Csillag Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Ha tudnád, hogy a sikered garantált, mit kezdenél az életeddel?
-Melyik a legnagyobb, legdurvább jövő, amit el tudsz képzelni magadnak? Hol lennél 5 év múlva?
– Milyen érzés az inspiráció a testedben? Hívd be, majd írd le.
– Ha 1 szót kellene választanod a lelked céljának leírására, mi lenne az?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>