A Botok Lovagja tarot kártya

A Botok Lovagja Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

karizma, spontaneitás, gyors energia, valaki, aki gyorsan belép (vagy távozik) az életedbe, lelkesedés, az a lendületes energia, amivel a dolgokat el lehet intézni.

Fordított jelentés

a bátorság és a kockázatvállalás igénye, a tétovázás, a nagyobb önismeret szükségessége, az önbizalomépítés optimális időszaka.

A Botok LovagjaTarot kártya leírása

A Botok Lovagja egy tengerparton galoppozik a csődörén, és teljes gőzzel haladnak a szenvedélyes projekt felé, amelyről már régóta álmodik. De várjunk csak, mi az ott a távolban? Egy tábortűz? Egy tengerparti parti? Teljesen. Ő semmi, ha nem spontán, és bármi legyen is az, úgy tűnik, egy kaland vár rá, hogy megtörténjen. (Ami valóban az, amire a legjobban vágyik.) Leugrik a lóról, és csatlakozik a bulihoz, felkap egy kölcsönkapott djembét, és rögtönzött dallamot játszik. Szenvedélyes, tüzes energiája mágnesként vonzza, és mivel karizmája van bőven, hamar a buli élére kerül. Néhány nevetés után eszébe jut, hogy szétszórt energiája gyakran késlelteti az életét, és már a gondolat is, hogy visszaveti magát, frusztrálja saját tüzes természete. Ráhangolódik a céljára, és amilyen gyorsan megérkezett, olyan gyorsan újra elindul, hogy az álmait kergesse, és önmaga legélénkebb kifejeződésévé váljon.

A Botok Lovagja tarot  kártya üzenete

Miről álmodtál? Itt az ideje, hogy bátran kövesse azokat a dolgokat, amelyek a legjobban inspirálják. Az a szenvedélyes projekt, amin már régóta bütyköltél? Az a dolog, amihez mindig is csatlakozni akartál, de folyamatosan visszatartottad magad? Ha több spontaneitást engedsz a döntéseidbe, szabadabb leszel, hogy megváltoztasd a valóságodat. Lehet, hogy ebben az időszakban új vágy és új kíváncsiság ébred benned. Nem baj, ha új dolgokat akarsz, és ha a széllel együtt futsz, amikor úgy érzed, hogy felizzik benned egy új ötlet. A dolgok gyorsan fognak haladni, mivel ez a kártya olyan időszakot jelöl, amikor sok mindent el tudsz végezni! Táncolj bele ebbe a pörgős és élénk energiába, és hozz kalandot és lelkesedést a világodba. Használd ki az inspirációnak ezt a pillanatát, hogy a pozitív lendület futótüzét szítsd. Árnyékban ez a kártya a meggondolatlan impulzivitástól és a heves kirohanásoktól tanácsol. Nem akarsz olyasmit tenni, amit később megbánnál, és nem akarod, hogy az összes energia spontán módon meggyulladjon, amint kilépsz a kapun. Jelentkezz be a szíveddel, és szítsd fel ennek az ihletnek a lángjait, hogy maradjanak tartalékok hosszú távra.
Ha van felgyülemlett kreatív energiád, itt az ideje, hogy a hasznodra fordítsd, miközben a hosszú távú siker felé suhintod magad.

A Botok Lovagja Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mi az a dolog, ami mindig a nagy álmaid útjába áll?
– Ha bármit megtehetnél, teljes bizonyossággal, hogy működne, mi lenne az?
– Miben vagy folyamatosan optimista?
– Milyen új szenvedélyek virágoznak az életedben? Mi késztet arra, hogy növekedni akarj? Mozdulni? Dolgozni? Tanulni? Vagy futni felé?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>