A Botok Királya tarot kártya

A Botok Királya Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

vállalkozói szellem, született vezető, kreatív látnok, sikeres ötletelés, rettenthetetlenség, időtállóság.

Fordított jelentés

túlzott ambiciózusság, kirobbanó érzelmek és türelmetlenség, nem elég együttérző az alkalmazottakkal vagy azokkal, akik segíteni akarnak az elképzeléseid megvalósításában, téves elképzelések.

A Botok Királya Tarot kártya leírása

Ez a tüzes fickó. Fogadjunk, hogy túl fiatal ahhoz, hogy király legyen. Mély bölcsességéhez fanyar nevetés és örökös vidámság társul. Életerejét táncával és a jól megélt élet megszállott függőségével tartja életben. Karizmatikus és született vezető, és ha belelépsz az energiájába, akkor érezheted, hogy vállalkozói szenvedélyének hullámai egy új élmény határára sodornak. Határozott és magabiztos, és folyamatosan motiválja az innováció. A legjobb valóságot akarja megteremteni az életében élő emberek számára, és nem engedi, hogy a töprengés vagy az álmodozás az útjába álljon. Elképzeli, és aztán meg is valósítja. Intenzitása szinte azonnal formát ölt az új ötletekből. Nem riad vissza egy kis kockázattól, ezért életének számos területén furcsa társaságot tarthat, és megkérdőjelezheti a status quót. Imádja a szokatlan gondolkodást! Ez is a varázslatának része, és mindent megtesz, hogy fényesen kivilágított jövője irányába haladjon. A célt tartja szem előtt, és folyamatosan fut a folyamatosan fejlődő álma megvalósulása felé.

A Botok Királya Tarot kártya üzenete

A mogulok, a mesterművek, a lélekinspiráció és az epikus siker kártyája… azt kérdezi, hogy merre tartasz, és mit akarsz valójában elérni. Mi tartja a tüzet felgyújtva és a szenvedélyeidet lángra lobbantva? Győződj meg róla, hogy feltöltődsz energiával, és időt szakítasz a csodálatra, a szépségre és a csodálkozásra. Bátran fejezd ki azt a furcsa különcséget, ami benned lakozik, és légy abszolút bocsánatkérés nélküli a kiválóságra való törekvésedben. Fejezze ki látnoki kreativitását azáltal, hogy vad, új utakon engedi szabadjára ötleteit. (Igen, te.)

Ha azon kapod magad, hogy belegabalyodsz a helyzeted gyomrába, itt az ideje, hogy meglásd a nagyobb képet. Vegyen fel segítséget, hogy elkerülje a részleteket, mivel csak úgy tud valami ilyen csillagszerűt létrehozni, ha maga áll a víziója élén. Kiálts szenvedélyesen a hegy tetejéről, és hívj meg másokat is, hogy lássák, amit te látsz. Lehet, hogy a Te perspektíváid furcsán avantgárdnak vagy egyedülállónak tűnnek, ezért hívd meg őket, hogy vegyenek részt ebben a lendületben! Szerelem, karrier, egészség… minden pozitív lökést kap e szenvedély tüzében. Ennek az energiának az az árnyoldala, hogy túlbuzgó ambícióid miatt lehet, hogy nem vagy képes meglátni saját korlátaidat vagy vakfoltjaidat. Tartsd meg, hogy az arrogancia és az irreális elvárások ne vakítsák el a lépteidet, miközben vezetsz, és előbb dolgozz ki a hibákat, mielőtt izgatottan rohansz előre intenzíven vibráló szíveddel.

A Botok Királya Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

— Miközben futsz a céljaid felé, milyen apró részletek buktatnak meg téged? És ki tudsz dolgozni egy jobb módszert arra, hogyan kezeld ezeket az apróságokat?
– Ha meglengethetné a pálcáját, és megteremthetné a tökéletes életét, hogyan nézne ki? És ha ezt már elképzelted… milyen 3 lépést tudnál most megtenni felé?
– Ki tudna segíteni a jelenlegi kihívásodban? Oszd meg az elképzelésedet, és kérj segítséget.
– Hogyan nézne ki számodra egy intenzíven kreatív és romantikus kapcsolat?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>