A Botok Ásza tarot kártya

A Botok Ásza Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

Új ötletek. a potenciál magja, az ihlet megérkezése, megvilágosodás, intenzív kreativitás, a tudat tükörszerűsége, minden dolog összekapcsolódása, Indra hálója, a képesség, hogy bármit meg tudunk nyilvánítani, a-ha pillanat.

Fordított jelentés

inspirálatlanság érzése, kreatív blokkok, az elmének pihenésre van szüksége, fókuszálatlan energia, kiégés, jó alkalom az inspiráció keresésére.

A Botok Ásza Tarot kártya leírása

A Botok ásza a benne rejlő inspirációtól lüktet: az összes ötlet szikrája kivillan az elméjéből. Kreativitása és bölcsessége összekapcsolódik az egyetlen kozmikus elmével, az Univerzum tudatával, és egy elragadóan mágikus levessel, amelyből az ötletek kinőnek. Mágiáját az Akashiként, vagy akár magaként a Kreatív Múzsaként is láthatod. Vagy egyszerűen csak észreveheted az ékszergyöngyöket, amelyek az ötletek nagy tengerében szövődnek ki és be. Ezek a gyöngyök Indra hálójából származnak, a kozmoszt behálózó ékszerek összekapcsolt halmazából, minden egyes csomópont egy tükrözött gyöngy, amely tartalmazza az Univerzum összes többi gyöngyének összes információját. Tiszta és megvilágított tudatos kreativitás van itt, és emlékeztető minden dolog összekapcsoltságára. Az egyik ötlet magot ad a következőnek, ahogyan az inspiráció egy szikrája is magot ad a tetteidnek. A Botok Ásza egy kacajjal és egy reccsel szakít félbe. Az egód folyamata, ahogyan megpróbálod meghatározni a kreatív intuíciót és kimenetelt, lelassít. Kinyitja a szemét, és kifújja legfontosabb kulcsát az éterbe: Összekapcsolt szikrákat. Hogyan fogod felhasználni az Inspirációt, ami most ajándékként vár?

A Botok Ásza tarot  kártya üzenete

Új ötletek. A tiétek lehetnek, ha jól figyeltek. Egy láng ég itt, amely neked szól, de még nem használtad fel. Intenzitása arról a potenciálról beszél, amit ez az új szikra rejt magában. Mit fogsz létrehozni ezzel a határtalan lehetőséggel? Maradj nyitott az inspiráció és a felismerés befogadására. Lehet, hogy új információkat kaptok isteni célotokról vagy lelki utatokról, vagy akár úgy érezhetitek, hogy valami teljesen újat kell a világra hoznotok. Ha jó érzés, tudd, hogy valószínűleg jó. Ez az ász valami új dolog kezdetét jósolja, és azt is sugallja, hogy minden energia megvan ahhoz, hogy ezt a projektet, ötletet vagy érzést sikerre vigyétek. Nyisd meg a szíved erre az új kezdetre, és élvezd a teremtő energia beáramlását.

A Botok Ásza Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mi jár a fejedben? Milyen új szenvedélyek vannak most a láthatáron?
– Hogyan szítod a szenvedély és a kreativitás tüzét?
– Honnan ered a kreativitásod? Belülről vagy kívülről? És hogyan talál meg?
– Miben különbözik a zsenialitás vagy a kreativitás szikrája az intuíciótól?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>