A Botok Apródja tarot kártya

A Botok Apródja Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

túl sokat vállalsz, terhek, felelősség, elnyomás, esély arra, hogy megértsd, miért vállalsz ennyi mindent, közel kerülsz a sikerhez.

Fordított jelentés

 korlátozó hiedelmek, alkotói szorongás, elakadt ötletek, szükség van arra, hogy irányítsd az energiádat, szükség van arra, hogy cselekvési tervvel alapozd meg az ambícióidat, nehezen indulsz el.

A Botok Apródja Tarot kártya leírása

Mindenki azt kérdezi a Botok lapjától, hogy miért nem hagyja abba a nyűgösséget. Azt mondja, azért, mert mindig álmodik. A szalamandrával nyomtatott nadrágját és a tánc iránti szenvedélyét okolja érte, de az Univerzum tudja, hogy csak így testesíti meg határtalan kreativitását. Minden alkalommal, amikor az apródnak új ötlete támad, a levegőbe dobja a botját, hogy kiengedjen egy kis alkotói gőzt. Van, hogy a fantáziája úgy felpörgeti, mint egy top! Alkotni vágyik, de nem tudja eldönteni, hogyan kezdjen hozzá. És amikor belekezd, az általában bonyolultabb, mint ahogyan azt elképzelte, ezért rögtön vissza is tér az elképzeléshez. Látod, az apród állandóan ihletet kap. Annyira inspirált, hogy a gondolatai egyik ötletről a másikra vezetik, és a kettő között alig marad ideje másra, csak az elképzelésre. És ennek eredményeképpen úgy tűnik, soha nem hagyja abba a pálcája dobálását. Megvan benne a lehetőség, hogy megnyilvánuljon és csodálatos dolgokat hozzon létre, de előbb le kell hoznia azt a pálcát a földre, és egy ötletet a földbe kell döngölnie. Botjával a levegőben egyelőre csak táncol a termékeny tájon, csak egy kis türelem és érettség hiányzik ahhoz, hogy a kreatív zsenialitás kicsírázzon.

 

A Botok Apródja tarot  kártya üzenete

Ez az Oldal egy szabad szellem, aki fertőző lelkesedéssel viszi bele magát a helyzetébe. Fiatalos, csiszolatlan és túláradó kreatív energiája segít abban, hogy megtaláld az inspiráció felvillanásait. Új ötletek formálódnak benned, és bár érzed a mögöttük rejlő hatalmas potenciált, az alkotói szorongást is érezheted, hogy nincs szilárd terved arra, hogy életre keltsd őket. Lépj hátra, élvezd az ötletek pezsgését, és egyszerűen vedd észre, milyen érzés ez az ihlet. Engedd el, hogy most azonnal formálissá kelljen tenned a terveidet. Még ha a bennük rejlő lehetőségek határtalanok is, adjon az ötleteinek teret a kibontakozáshoz, mivel ha idő előtt megosztja őket, azzal, hogy bezárja őket a dobozba, elvágja a szárnyaikat. Töltsön több időt az éteri dolgok hajszolásával, és hangolódjon rá újra a vágyaira. Várj! Érezzétek. Nevessetek. Élvezd. Érezzétek. Kóstolj. Fedezd fel. Osszátok ki élénk fantáziátokat, mint a Forrás energiájának megcsapolásának módját. Vár az inspiráció.

Néha az árnyékban ez a kártya azt sugallja, hogy bár milliónyi különböző kreatív megoldásod van, azt is fontos kitalálni, hogyan valósítsd meg az ötleteidet. A szenvedélyek és a nagyra törő ambíciók szép szikrát vetnek, és lehet, hogy segítséget kell kérned a következő lépésekhez. Ha úgy érzed, hogy hiányzik belőled az ambíció vagy a lendület (vagy úgy érzed, hiányzik az ihlet, amelyet ez a kártya megvilágít), tudd, hogy megtalálod ezt a tüzet, ha meglazítod elméd béklyóit, és megengeded magadnak, hogy álmodj.

 

A Botok Apródja Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hogyan ragadod meg ezt a kreatív energiát? Hogyan testesíted meg, hogyan naplózod, vagy hogyan ápolod az ötletek eme varázslatos áramlását?
– Mi az, ami miatt most frusztráltnak érzed magad? Milyen tapasztalatra vágysz, de nincs meg, és hogyan tudnád ezt a megrekedt energiát pozitív irányba mozdítani?
– Honnan jön a motivációd? Hogyan érzed ezt a testedben?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>