A Botok 9 tarot kártya

A Botok 9 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

elszántság, rugalmasság, dac, utolsó védekezés, végső lökés, izgalom az elkövetkezendőkre, dac a nehézségekkel szemben, jutalom, győzelem.

Fordított jelentés

a megnyílás és a bizalom szükségessége, a régi történetekhez való ragaszkodás, a régi csaták elengedése, az igény, hogy végigvigyük és befejezzük, amit elkezdtünk, erősebb határok.

A Botok 9 Tarot kártya leírása

A kilenc bot pimaszul őrködik, készen áll, hogy bármi ellen felvegye a harcot, ami az útjába kerül. Olyan régóta védi ezt a helyet, hogy már nem is emlékszik, milyen az, amikor nem védi a pálcák kerítését. Arra azonban emlékszik, hogy úgy tűnik, mintha a csatát már megnyerte volna, mégpedig kitartással, erőfeszítéssel és dacossággal. A többiek már elhagyták a helyüket, hogy örüljenek az újonnan megtalált békének, de ő még nem áll készen. Még nem. Biztosra akar menni, hogy biztonságban vannak, és úgy érzi, hogy egy utolsó kiállásra van szükség tőle. Talán a maradék félelem? Szükségszerűség? Nem igazán tudja biztosan. De valahol a szíve mélyén tudja, hogy itt az ideje, hogy elengedje. Harci sebhelyei alatt semmi másra nem vágyik jobban, mint hogy érezze a nyugalom biztonságot nyújtó hálóját. A legfélelmetesebb pálcájára támaszkodik, és küzd a nyugtató nyugalommal, amely kezd a csontjaiba kúszni. Megígéri magának, hogy ez lesz az utolsó kiállás, amit megtesz – egy utolsó lökés, hogy befejezze ezt a feladatot, és holnap, igen, holnap visszavonul.

A Botok 9 tarot  kártya üzenete

A stabilitás és a kemény munka azok az összetevők, amelyek segítenek abban, hogy sikerrel járjon ebben a kérdésben. Viszontagságok? Ahhh. Megoldod! Ahogy a siker sarkán jársz, felbukkanhat valami, ami veszélyezteti a biztonságérzetedet és a siker érzését. Fontos, hogy emlékezz arra, milyen messzire jutottál. Ne tekintsd ezt a kisebb lassulást a kudarc jelének, és ne add fel most! Már majdnem célba értél! Lépj a rugalmasságba, és tedd meg ezt az utolsó lépést. Az elérés és a befejezés azok számára vár, akik elég elszántak és kitartóak ahhoz, hogy folytassák. Árnyékban ez a kártya azt sugallja, hogy a kelleténél nehezebbé teszed a dolgokat, vagy túlságosan védekezel a helyzeteddel kapcsolatban. Néha szükségünk van egy kis szünetre a védekezés egyhangúságából, hogy belássuk, nincs többé szükség arra, hogy ezt a ragacsos, őrzött energiát a szívünkhöz közel tartsuk. Lehet, hogy akaratlanul is a nehezebb utat választod, mert valamilyen szinten azt hiszed, hogy a gyógyulás és a felemelkedés „nehéz” feladat. Néha annyira beleszeretünk a történeteinkbe, hogy a saját árnyékaink romantikus elképzelésekké válnak, amelyeket igyekszünk megvédeni. Kötődsz ahhoz az elképzeléshez, hogy a sajátos kihívásaiddal navigálj az ösvényen? Az „árnyékaitok” közül bármelyik „kifogássá” vált? Vagy bármelyik régi ‘csatád’ a létjogosultságoddá vált?

A Botok 9 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mit tehetnél, hogy megkönnyítsd az életed?
– Túlságosan is védelmező vagy a jelenlegi helyzetedben?
– Néha, mint fény- és árnyéklátók, a nehezebb utat választjuk, mert azt hisszük, hogy haladást érünk el, amikor „megjavítjuk az árnyékunkat”. Kötődsz a fájdalmas leckéid gondolatához?
– Mi az az utolsó dolog, amit még el kell végezned, mielőtt teljesen ellazulhatsz és elengedheted magad?
– Olyan sok mindent legyőztél és olyan messzire jutottál. Mit tanultál meg magadról?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>