A Botok 8 tarot kártya

A Botok 8 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

sebesség, gyorsaság, utazás, határozott döntések meghozatala, közelgő pozitív határozat, sietség, jó hírek,

Fordított jelentés

instabilitás, késések, fókuszálatlan energia és iránytalanság, kiégés, tétovázásra való hajlam, elmaradt tervek.

A Botok 8 Tarot kártya leírása

Fénysebesség! 8 bot száguld keresztül az Univerzumon, menet közben összegyűjtve a szükséges lendületet és energiát. Ami 1-nek indult, gyorsan 2 lett, majd 3… amíg az összes bot gyors egymásutánban csatlakozott a repüléshez. Sietnek, mert még annyi mindent kell közvetíteniük, és annyi tapasztalatot kell előhozniuk! Inspirációt merítenek a galaxisokból és csillaghalmazokból, amelyek mellett elszáguldanak. Csillag csillag után, energiáik összeütköznek és összeolvadnak, és egyre gyorsabban és gyorsabban haladnak, amíg a sebesség hatására a hegyeik meggyulladnak. Előre nyomulnak, mert meg akarnak érkezni, mielőtt kiégnek! { Súrlódás? Elszállnak mellette. Akadályok? Akadályok? Elmúlt.} Olyan nagyszerű híreket kell közölniük, és olyan sok utazást kell megtenniük. És egy szempillantás alatt elhaladtak, és csak a változás maradt, amiért jöttek, és a visszhangzó érzésük: Menj!

A Botok 8 tarot  kártya üzenete

Akció! Most van itt az ideje a gyors mozgásnak. Ez történhet utazás formájában, vagy az energiák formába öntése formájában. Ismeritek azokat a pillanatokat az életben, amikor a változás olyan gyorsan történik, mintha egy futótűz mindent lángra lobbantana? A 8 bot rajzolása azt sugallja, hogy ez a fajta gyors energia van jelen. Ez inspiráló. Tüzes. Pozitív, és most van. Ha van egy megérzésed, amit meg kell valósítanod, hallgass rá!

Természetesen a gyors cselekvés könnyebb, ha tudod, merre tartasz, hogy ne érezd úgy, mintha egy kiszámíthatatlan áradat sodorna magával. Itt az ideje, hogy tisztázd a céljaidat, a vágyaidat és az irányt, hogy kihasználhasd ezt a gyönyörű ablakot, és felkészülj arra, hogy nagy utat járj be! Néha ezek a gyors pálcák kreatív ötletek mozgását jelzik, vagy egy bizonyos hír, amely gyorsan halad. Árnyékban a Botok 8 késedelmet sugallhat. Tervek törlésére kerülhet sor. Az időpontok eltolódhatnak. A pálcák megakadhatnak. És ennek következtében ragadós energiát érezhetsz a helyzeted körül. Mozdulni akarsz, de, ack… ha a lábad nem ragadt be a sárba, akkor a kulcsokat bezártad a kocsiba, nem igaz?! Lehet, hogy az időzítésed nem megfelelő, különösen, ha úgy érzed, hogy ingadozol a tétovázás és a pillanat elszalasztása, illetve a túl gyors futás között, hogy kiégsz. Itt az ideje, hogy következetes lendületet vigyél a meghajtásodba. Az apró, következetes lépések, amelyeket mindig jól érzel a szívedben, a legjobb módja a kezdésnek.

A Botok 8 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mire vársz még?
– Ha bármelyik irányba mehetnél azzal a tudattal, hogy az sikeres lesz, melyik irányba mennél?
– Milyen a viszonyod az idővel? És hogyan befolyásolja ez a kapcsolat a jelenlegi helyzetedet? (Gondolj bele: túl késő. túl öreg. túl fiatal. túl korai. túl lassú. stb.)
– Prioritások és rövid távú célok. Hogy néz ki a te listád?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>