A Botok 7 tarot kártya

A Botok 7 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

dinamikus energia, mozgás és növekedés, az ötleteid védelme, kreatív innováció, előre maradni, sebezhetőnek érezni magad, bátran megosztani az ötleteidet, önkifejezés.

Fordított jelentés

önvédelem, támadás, félreértés, energetikai határok felállításának szükségessége, földelés és védelem, rágalmazás.

A Botok 7 Tarot kártya leírása

Gyűlölködők. Csak azután bukkantak fel, hogy feljutott a jelenlegi ülőhelyére, és amint feljutott, elkezdték elővenni a botjaikat, és megkérdőjelezni a helyzetét. Még csak vagy 5 perce (?!) van itt, és máris van valaki, akinek nem tetszett, amit mondott, egy másik, akinek nem tetszett, amit evett, egy másik, aki agresszívan kérte, hogy magyarázza el a hátterét, és egy egész rakás pálca mutogatott a hibáira. Néhányan nem kedvelnek mindenkit, aki „sikeres”. Néhányan azt akarják, ami neki van. Néhányan csak dühösek a világra, és azért támadják őt, mert látható. Tart egy kis szünetet, és eszébe jut, hogy megvan a tapasztalata ahhoz, hogy ennek a párkánynak a tetején legyen, és hogy megérdemli ezt a sikert. Rájön, hogy az egyetlen lehetősége, hogy megvédje magát, ha a helyén akar maradni. Miközben erőszakkal és agresszióval próbálják meg elcsábítani, hogy elveszítse a nyugalmát, ő más utat választ, és a tisztességére, az energiájára és a szeretetére támaszkodik. Ez is egy olyan lecke, amely jó szolgálatot tesz neki. Mély levegőt vesz, fényt szív le az Univerzumból, és egy energetikai buborékot formál maga körül. Védőpajzsot vet, miközben elképzeli, ahogy a védelem rúnája leáramlik a védőgömbjébe. Tudatosan, tudatosan a béke és a jólét érzését hozza a testébe. És így is van.

A Botok 7 tarot  kártya üzenete

Itt az ideje, hogy megmutassa elszántságát és kitartását, különösen akkor, ha arra kérik, hogy védje meg mások előtt az eredményeit. Maradjon magabiztos a képességeiben, és ne feledje, hogy megérdemli ezt a sikert! Megérdemelted. Meríts a tisztességedből, a szeretetedből és a pozitív energiádból, és állj ki a meggyőződésed és a szándékaid mellett. Maradj szinkronban a fényes jövőképeddel, és kerüld el, hogy belesüllyedj bármilyen rossz hangulatú, negatív állapotba, amit mások esetleg erőltetnek. Ez a kártya azt a versenyt képviselheti, amely a világban való ragyogás eredményeként alakul ki. Talán olyan helyen vagy, ahol mások irigylik a státuszodat, és azt remélik, hogy ledönthetnek a piedesztálról. Ha támadásnak érzed magad, miután megosztottad a varázslatodat (vagy egy bátor ötletedet!), fontos, hogy ne feledd, nem kell mások véleményét igazságként elfogadnod, különösen, ha a pozíciódért versengenek. Csak tedd, amit teszel! Ellenőrizd az integritásodat, hogy megbizonyosodj arról, hogy úgy cselekszel, hogy összhangban vagy a legfőbb igazságoddal, és ha tudod, hogy így van, ne hagyd, hogy bárki megállítson! Legyen kitartásod és védd meg, ami a tiéd. Ha úgy érzed, hogy kritizálnak vagy nem fogadnak el, ez a kártya arra emlékeztet, hogy az önmagadért való kiállás és a legigazabb üzeneted világos kisugárzása önbizalmat és gerincességet közvetít. Folytasd bátran, tartsd fenn a flow-t, teremts egészséges határokat, és erősítsd meg a gondolkodásmódodat és a „rockstar” hitedet.

A Botok 7 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen kapcsolatban állsz mások véleményével?
– Itt az ideje, hogy határozottabban szabd meg az energetikai határaid?
– Hogyan változna a nézőpontod, ha az ő oldalukon állnál?
– Hogy néz ki, amikor a legélénkebb formádban jelensz meg?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>