A Botok 6 tarot kártya

A Botok 6 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

vezetés, siker, teljesítmények, láthatóvá válás, befolyásolóvá válás, győzelem, optimizmus, mások inspirálása

Fordított jelentés

nem látjuk egymást, pesszimizmus, kapcsolat hiánya, kegyelemből való kiesés

A Botok 6 Tarot kártya leírása

Hosszú utazás után végre sikerült neki. A győzelmi koszorúval a kezében tér vissza a városba, amelyet egykor otthonának nevezett. Végzi a munkát, és fáradhatatlanul hajtott erre a pillanatra. A siker szó suttogja magát a szívében, és tudja, hogy ez a hazatérés különleges lesz. Tudja, hogy az emberei itt lesznek ma este. A barátai. A családja. A legnagyobb rajongói. A színpadra lép, és kitör az éljenzés. Meglátják őt. Úgy érzi, fürdik a tömeg energiájában, és ünneplik őt és a hosszú küzdelmet, amelyet leküzdött. Hagyja, hogy minden érzés felszínre törjön: a hála, az öröm. ‘Végre valóság?’ Ebben a pillanatban meg akarja csípni magát, Hallja a mikrofon visszhangját, ahogy odalép hozzá, és rájön, hogy a látottnak lenni szerves része saját sikere megértésének. Örömét felerősíti az elismerés, amit ebben a pillanatban érez. Mély levegőt vesz a hála érzéséből, és megköszörüli a torkát, és felkészül a kezdésre. A billentyűje a hangmagasságon van, amikor belekezd: „Megcsináltuk.

A Botok 6 tarot  kártya üzenete

Valami, amiért eddig dolgoztál, végre sikeresen megvalósul, és itt az ideje, hogy megünnepeld a győzelmedet, gyönyörű látó! Miután energiát adtál, feszítetted a gondolkodásmódodat, és leckéről leckére felépítetted ezt a sikert, adj magadnak engedélyt arra, hogy sütkérezz a teljesítés meleg ragyogásában, és élvezd ennek a győzelemnek az édességét! Itt az ideje, hogy megbecsüljenek és tanúságot tegyenek rólad, és a téged körülvevő támogató közösség lelkesedni fog a sikeredért. Engedd meg nekik, hogy visszatükrözzék a saját fejlődésedet, és fogadd el az elismerésüket, miközben mentálisan feldolgozod az elért haladást. Szánj időt arra, hogy meglásd saját kisugárzásodat, és teljes szívvel fogadd ezt az üzenetet, ugyanolyan fontos, mint az utad következő lépésének megtétele. A siker elfogadása még többet fog vetni belőle. Ne félj attól, hogy valóban megmutasd a képességeidet, és mutasd meg, hogy befolyásos vezetőként osztozhatsz. Mások most még több bölcsességet várnak majd tőled. Árnyékban ez a kártya a meglátás vagy meg nem látás csúnya oldaláról beszél. A megromlott hírnév vagy az elért eredmények elismerésének hiánya megakadályozhatja a megérdemelt sikert. Ha ódzkodsz a közfigyelemtől, és elrejted a világ elől az adottságaidat, akkor energetikailag blokkolhatod a helyzeted pozitív kimenetelét! Törekedjen arra, hogy többet osszon meg, de ne olyan mértékben, hogy külső megerősítésre legyen szüksége (vagy vágyjon!). Használd a saját belső iránytűdet a siker meghatározásához, mivel az érvényesítés iránti igény önbecsülés-gyilkos lehet. Törekedj arra, hogy többet ossz meg, de ne addig a pontig, hogy szükséged legyen (vagy vágyj!) külső megerősítésre. Használja a saját belső iránytűjét a siker meghatározásához, mivel az érvényesítés iránti igény önbecsülés-gyilkos lehet. Lehet, hogy itt az ideje, hogy tudatosan növelje önbizalmát, és keresse a módját annak, hogy büszke legyen saját fejlődésére, és tudatosan figyeljen arra, hogy mennyire tartja magasra mások véleményét. Ne feledd, hogy a világon senki más nem rendelkezik a te varázslatoddal, és a legfontosabb személy, akit lenyűgözhetsz, te magad vagy.

A Botok 6 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen érzések kavarognak benned, amikor arra gondolsz, hogy nyilvánosan elismernek és látnak?
– Mit érzel az álmaiddal kapcsolatban, amikor az életedben fontos emberek nem értik meg őket?
– Képes vagy-e könnyen elfogadni a dicséretet és az elismerést? Ha nem, miért van ez így?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>