A Botok 5 tarot kártya

A Botok 5 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

versengés, konfliktus, ambíció, kihívás, mások által a kiválóságra való ösztönzés, ötletelés és szellemi viadal, adrenalin és agresszió, határok túllépése, dinamikus energia.

Fordított jelentés

együttműködési kényszer, csoporton belüli harcok vagy viták, konfliktusok, túlzott versengés, a szabályok be nem tartása, a konfliktusok elkerülésére való hajlam a saját kárára.

A Botok 5 Tarot kártya leírása

1. 2. 3. Gyerünk! Az 5 versenyző tolja és húzza magát a botokon, hogy elérje a fényt. Aki először éri el, azé az összes? Ne várjatok! Aki először éri el, az osztozik. Ezek voltak a szabályok? A pillanat izgalmában nem emlékeznek, ezért menet közben valami újat alkotnak. Túlléptek a négyes pálca stabilitásán, és a verseny adrenalinjával az ereikben dulakodnak és ugrálnak felfelé a ranglétrán. Egy dolog van az ugyancsak ambiciózus szívükben: A győzelem. Néhányan megtapasztalják a barátságos versengés mámorát, és ebben a közegben hajtják magukat, hogy kitűnjenek. Mások agresszívabbnak érzik magukat, mint szeretnék, és a kihívás hirtelen inkább komoly konfliktusnak tűnik. Mindannyian kétségbeesetten akarnak látszani és hallatni magukat a káosz és a felfordulás közepette. De ahogyan nem igazán figyeltek a szabályokra, úgy senki sem hallgatja meg a véleményeket vagy az ötleteket arra vonatkozóan, hogyan lehetne megmászni ezt a pálcahegyet, közösen. Úgy érzem, mintha mindenki a saját irányába nyomulna előre. Lehet, hogy nem tudják elérni a fényt, hacsak nem hagyják abba egymás ellen tolakodást, de az ötleteléstől elzárkóznak, mert mindannyian elsőként akarnak feljutni az égbe.

A Botok 5 tarot  kártya üzenete

Egy kis verseny jó dolog lehet. Arra sarkallhat bennünket, hogy önmagunk legjobb változatává váljunk, és gyorsabban haladjunk, mintha egyedül tennénk. Engedd meg, hogy az ellenállás és a kihívás érzései segítsenek neked abban, hogy fejleszd a módszereidet, és túllépj a saját magad által felállított határaidon. Válassza a kitűnést! Ha a versengés egészségtelenné válik, és a törekvés és kihívás árnyoldalát tapasztalod, itt az ideje, hogy visszalépj egy lépést. Vonulj vissza azoktól az energiáktól, amelyek akadályozzák a fejlődésedet. Keresse az egészséges versengést, amely inspiráló és motiváló, nem pedig lemerítő. A te utad a te utad. Mások a saját egyedi pályájukon járnak, ezért ideje olyan megoldást keresni, ahol a környezeteddel való harmonikus kapcsolatod a boldogságodat növeli, ahelyett, hogy csökkentené. Ha konfliktusokat tapasztalsz másokkal, vegyél egy mély lélegzetet, és vizsgáld felül a gondolataidat. Néha a saját érzéseid az igazad, a másodrendűség érzése vagy a kihívás körül zavarhatnak abban, hogy tisztán lásd az utadat. Az egók összecsaphatnak és lelassíthatnak mindent, vagy csiszolhatják a készségeket és segíthetnek
a sikerhez. Használd ezt a viadalt arra, hogy kitűnj, fejlődj és önmagad jobb változatává válj! Lehet, hogy egy kis időre szólóban kell repülnöd, vagy szánj egy kis időt arra, hogy átértékeld a lehetőségeidet. Hallgass a belülről jövő inspirációra, amely ösztönzi a következő lépéseidet a fény felé, és használd a versengő energiákat arra, hogy gazdagítsd a tapasztalataidat.

A Botok 5 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen kihívások hátráltatnak jelenleg?
– A versengés a negatív vagy a pozitív tulajdonságaidat hozza ki? Hogyan segíthet a jelenlegi kihívásod abban, hogy kitűnj?
– Bár csodálatos dolog a versenyből tanulni, nem egészséges, ha a verseny miatt „kevesebbnek” érzed magad. Hogyan használhatod mások sikerét a saját sikered ösztönzésére?
– Mi a jelenlegi leckéd arról, hogy mások energiájával dolgozz?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>