A Botok 4 tarot kártya

A Botok 4 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

ünneplés, jólét, fontos esemény vagy mérföldkő, lelkek összejövetele, emberek összejönnek egy közös cél érdekében, rokonság, stabilitás az otthonban és a kapcsolatokban, néha házasságot jelent.

Fordított jelentés

elfelejtjük megünnepelni az egyszerű dolgokat, az események nem felelnek meg az elvárásoknak, drámákba keveredünk, nincs harmónia, bizonytalanok vagyunk.

A Botok 4 Tarot kártya leírása

Gyerünk, csapj nagy zajt! Csoszognak és ringatóznak, megtalálva természetes ritmusukat az ünneplő vendégek között. A tömeg nevetve táncol, hiszen ez az ünneplés napja! Jelentős mérföldköveket értek el, és ezt ki kell élvezni és el kell ismerni. Élvezik ennek a tiszta közösségi boldogságnak minden pillanatát. Minden stimmel: a társaság, az energia, a zene, a naplemente. Úgy tűnik, még a hétköznapi élet hullámvölgyei is elmaradnak, és a béke érzése összekapcsolt lelkek közösségeként hozza össze őket. Tervezték és várták ezt a nagy alkalmat, és annyi élettel és lélekkel lélegeznek bele, amennyivel csak tudnak.

A Botok 4 tarot  kártya üzenete

Itt az ideje, hogy örömteli elragadtatásban hátradőljünk! Kapcsolatokat és alapokat építettél, és egy masszív változási időszak után itt az ideje, hogy élvezd a jól megérdemelt ünneplést! Ha a gyors terjeszkedés és ébredés időszakában voltál, ez a kártya a harmonikusabb és stabilabb állapotba való átmenetet jelzi. Visszatekintve úgy fogsz emlékezni erre az energiára, mint egy csodálatos közjátékra az út mentén. A tudatosság és a spirituális egyesülés új szintjeit érted el, és ez a tökéletes alkalom arra, hogy élvezz egy eseményt azokkal, akiket szeretsz. (Pszt. Néha ez a kártya házasságot vagy egy fontos mérföldkövet jelez!) Lazíts, engedd el magad, és engedd meg a testednek, hogy feldolgozza és integrálja mindazokat a leckéket, amelyeken keresztül dolgoztál. A boldogság és a harmónia a tiéd lehet. Élvezd a közösség és a siker e meleg hangulatát!

Árnyékban ez a kártya a harmónia hiányát jelentheti az életedben, vagy a biztonságod és a stabilitásod körüli sebezhetőség érzését. Szánj egy kis időt arra, hogy ráhangolódj az aggodalmaidra, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem engeded, hogy a szenvedélyeid túlságosan felnagyítsák a dolgokat. Ez egy jó alkalom arra is, hogy a barátokkal, a családdal és azokkal, akiket szeretsz, kapcsolatot teremts. Itt az ideje, hogy úgy szeresd őket, ahogy vannak, és dolgozz azon, hogy minden párodat közelebb hozd magadhoz ebben az időszakban. Ha minél több jó energiával árasztod el a közösségedet, harmonikusabb állapotba kerülsz a világgal. Továbbá, mikor táncoltál utoljára?

A Botok 4 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hosszú utat tettél meg. Hogyan ünnepled a győzelmeket?
– Ha mostanában hatalmas növekedésen mentél keresztül, milyen terveid vannak arra, hogy megállj és integráld a tanulságokat?
– Néha a 4 bot azért jelenik meg, hogy emlékeztessen minket arra, hogy jobban érezzük magunkat harmóniában a környezetünkkel, ha képesek vagyunk csak úgy elengedni magunkat és önmagunk lenni. Vannak olyan aspektusai önmagadnak, amelyeket hajlamos vagy rejtve tartani?
– Mitől érzed magad teljesen otthon? Kivel érzed magad teljesen otthon?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>