A Botok 3 tarot kártya

A Botok 3 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

megnyilvánuló energia, az erőfeszítéseid eredményeinek várása, a lehetőségek megérkezése, üzleti győzelmek, ambícióid tisztázása, folyamatos fejlődés és a jó irányba való elmozdulás, fejlődés.

Fordított jelentés

a bajok véget érnek, nem álmodsz elég nagyot, a félelem felbukkan, hogy blokkolja a mozgásodat, késedelmek, üzleti elvárások meghiúsulnak.

A Botok 3 Tarot kártya leírása

Várja a nagy hullámot. Látja, hogy hárman jönnek, ami azt üzeni neki, hogy már nem kell sokáig várnia. Emlékszik, hogy aBototk 2-esben még bámult ki az ablakon, remélve és álmodozva erre a pillanatra. Megtette a lépéseket. Megtanulta, amit meg kellett tanulnia. Beletette az energiát, és most valami hihetetlen dolog megnyilvánulásának küszöbén áll. Nem csak ez, de biztos benne, hogy amikor a hullám eléri, el fogja kapni. A nagy energiája úton van, és ő nyitottan áll ahhoz, hogy pontosan mikor és hol fog megjelenni. Bizonyítékot keres rá a horizonton.

A Botok 3 tarot  kártya üzenete

Te végezted a munkát, fénylátó. Vizualizáltad az eredményt. És már majdnem itt az ideje, hogy lásd a jutalmat csordogálni. Ma olyan energián keresztül mozogsz, amelyet a múltban teremtettél, és az, hogy itt vagy, készen és várakozva, olyan mérföldkő, amelyet sikerként kell elismerned! Bár még mindig van tennivaló, tudd, hogy jó irányba haladsz, és hamarosan meglátod a lehetőségek hullámát. Árnyékban talán visszatartod magad, vagy nem tervezel egy jobb jövőt. Szánj időt arra, hogy megtervezd az irányt, hogy elkerüld a késedelmeket. Amikor ez a hullám megérkezik, lehet, hogy nem tudod pontosan, hogyan lovagold meg, de készen állsz a tanulásra. Keresd az új kapcsolatot, az új ügyfelet vagy a szerencsés áttörést a horizonton… mert az érkezése küszöbön áll.

A Botok 3 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Nyitott vagy a felbukkanó új lehetőségekre?
– Milyen energiát hívtál az életedbe, ami itt és most van?
Milyen tanulságokat hozott? És milyen energiát hívsz be a jövőre nézve?
– Milyen lépéseket tehetsz ma, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>