A Botok 2 tarot kártya

A Botok 2 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

 a jövőd tervezése, előrelépés, aktiválás, lehetőségek, választás a komfortzóna és az új kalandok között, otthonról való kilépés

Fordított jelentés

bizonytalanság a jövővel kapcsolatban, félelem a következő lépéstől, a múltban való megrekedés érzése, aggodalom a képességeid miatt.

A Botok 2 Tarot kártya leírása

Ugyanabban az ablakban ül, és nézi a végtelen lehetőségeket, amelyek lehetnek. A kettesek gyakran tartogatnak választást, kettősséget: maradjon vagy menjen? Az utazás és az óceán rejtelmeinek megismerése iránti tüzes szenvedélyével képzeli el, hogyan alakulhatnának a dolgok a jövője szempontjából. Figyeli, ahogy mások megvalósítják az álmaikat, és úgy érzi, mintha az életet nézné, ahelyett, hogy megtapasztalná. Mi változna, ha megragadná a lehetőséget, hogy megvalósítsa ezt az álmát? Vajon tényleg megvalósíthatná ezt az elképzelést? Egy botja határozott igennel mutat a horizont felé. Emlékezteti őt arra, hogy csak egyszer élsz: „VIVA, édes fény… az élet a tiéd, és ha akarod azt a dolgot, akkor meg kell tenned. A másik pálca, boldogan a sarokba dugva, kényelmesen ül a helyén. Kényelmesen. Biztonságban. Szereti az állandóságot. Már tudja, milyen itt, és úgy gondolja, hogy itt elégedettek lehetnek, örökre. ‘Olyan könnyű lenne csak…. maradni.’

A Botok 2 tarot  kártya üzenete

Döntened kell – vagy tényleg megteszed azt a dolgot, amit szeretnél, vagy nem. Néha vannak hullámvölgyek és váratlan bukkanók az úton, de semmi sem enyhíti jobban ezeket a bukkanókat, mint egy őszinte terv és néhány ihletett cselekvés. Megálmodhatod és elképzelheted, vagy elkezdheted megélni. Itt az ideje, hogy feltárd a lehetőségeket, felfedezd, mi áll rendelkezésére, és felvázold a megvalósításhoz szükséges lépéseket!

A tervezés és az elképzelés önmagában – cselekvés nélkül – úgy érezhetjük magunkat, mint egy álom megfigyelői, és a fél-lépéseid vegyes jeleket küldenek az Univerzumnak. Itt az ideje, hogy elhagyd a fészket, és követeld a jövődet. Tanuld meg ezt a dolgot. Iratkozz fel arra a programra. Tedd meg azt a lépést. Néha ez a kártya azt jelzi, hogy dönteni kell a társulásról, vagy nem. Használd a pálcák tűz energiáját, hogy a célod felé mégy. A nem cselekvés nem vezet el oda, és valószínűleg a szorongást fogod érezni, hogy álmodozol az álomról, ahelyett, hogy a tettek mezejére lépnél.

Ha úgy érzed, hogy megrekedtél, lehet, hogy a „komfortzónád” energiája juttatott oda. Az ismeretlentől való félelem tele lehet bizonytalansággal, ezért vegyél egy mély lélegzetet, mert a változás ijesztő lehet. Nem tudunk terjeszkedni, ha túlságosan biztosra megyünk, beilleszkedünk a sarokba, ahol nincs helye a növekedésnek. Ha a kaland izgalma felülmúlja a félelmedet, akkor itt az ideje, hogy elindítsd a változást, és lépéseket tegyél a jövőd felé. Kinőttél az önelégültségedből, édes álmodozó.

A Botok 2 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Maradjon vagy menjen? Mennyire akarod ezt az álmot?
– Mi van a komfortzónádon túl, ami javítana a helyzeteden?
– Lehet, hogy itt az ideje mérlegelni a jelenlegi és a kívánt életet. Néha hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy más legelőjén zöldebb a fű, pedig valójában nem az. Te romantikusan ábrándozol a jövőről? Vagy érted a jövőt, amit tervezel, és világos képet alkotsz arról, hogy hová tartasz, és mi vár rád?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>