A Botok 10 tarot kártya

A Botok 10 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

túl sokat vállalsz, terhek, felelősség, elnyomás, esély arra, hogy megértsd, miért vállalsz ennyi mindent, közel kerülsz a sikerhez.

Fordított jelentés

a fontossági sorrend felállításának igénye, megosztott figyelem, tehermentesség, elengedni valaki más elvárásait, ragaszkodni a felelősséghez, nehéz segítséget kérni, a mártíromság elnyomása, az igény, hogy kiállj magadért.

A Botok 10 Tarot kártya leírása

A 10-es Bot  felnéz az utolsó hegyre, amelyen át kell kelnie, és összerezzen. Fáj a háta, a csizmája kikészíti, és napok óta egyedül cipeli a botkupacát. Egy pillantás a hegy tetejére, és rájön, hogy valamit tennie kell a nehéz teherrel. Túlterhelt ezekkel az ostoba botokkal, még úgy is, hogy a legtöbbjüket szereti. Mostanra már annyira elege van abból, hogy mindent cipeljen. Bonyolult teherré váltak, amit cipelni kell, és komolyan túlterhelte az izomerejét. De gah! A célvonal olyan közel van! És ezeknek a botoknak feltétlenül (feltétlenül) oda kell érniük napnyugta előtt. Megfontolja a lehetőségeit. Végigküzdheti magát. Hagyhat néhányat, és később visszajöhet értük. (Nem is lenne rossz ötlet.) Még azt is fontolóra veszi, hogy néhányat végleg otthagy, mert valószínűleg túl sokat vállalt, és valószínűleg itt az ideje, hogy lecsupaszítsa a gyűjteményét. (Szintén nem rossz ötlet.) A lába lüktet, és épp időben jön a kanyarban egy barátságos kis jak. Megváltás! Mennyit? – kérdezi, remélve, hogy az állat beleegyezik, hogy enyhítse a feszültségét. Édes gyermekem – mosolyog a jak-, szívesen segítek. Csak kérned kellett volna.

A Botok 10 tarot  kártya üzenete

Mindegyik. Azok. Felelősség. Tényleg egyszerre kell viselned mindet? A 10 bot azt üzeni neked, hogy ideje racionalizálni, mert annyira közel vagy, mégis annyira túlterhelt vagy. Állítsd fel a prioritásokat. Kérjen segítséget. Szervezd meg. Ha most rendszerezed az életedet, az segíteni fog abban, hogy sokkal gyorsabban elérd a céljaidat, és enyhülést hoz a túlterheltség vagy a melasz energia, amit esetleg érzel. Dobjd el a nem lényeges dolgokat és minden olyan nehézséget, ami nyomaszt. Keresd meg a módját, hogy könnyedséget vigyél a napjába. Néha ez azt jelenti, hogy elengedsz egy tanult viselkedést vagy egy korlátozó hiedelmet, néha pedig azt, hogy szó szerint törölsz egy feladatot a naptáradból. Valószínűleg lemaradsz a szerencsés kenyérmorzsákról, mert olyan intenzíven összpontosítasz arra, ami már a kezedben van. Akár anyagi, akár lelki, szó szerinti vagy energetikai terheid vannak, egyértelmű, hogy most van némi plusz teher a nyakadban. Engedd el! Itt az ideje, hogy felemeld a lelkedet azáltal, hogy elengeded ezt az „izét”, és élvezd az utolsó lépéseket a célvonal felé.

A Botok 10 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Ha minden mást eldobhatnál, mire összpontosítanál?
– Ha túl sokat vállalsz, mit tudnál elhagyni, tudva, hogy a dolgok valószínűleg nélküled is jól mennének? (Tipp: Mások többre képesek, mint gondolnád!)
– Mennyi időt szánsz a saját fejlődésedre? A pihenésedre? A boldogságodra?
– Mik a prioritásaid az életben? És megadod-e nekik a szükséges hangsúlyt?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>