A Bolond tarot kártya

A Bolond Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

új kezdet, lelkesedés, kalandok, új lehetőségek, az álmok valóra váltásának lehetősége, hit, az ébredés átmeneti időszaka, optimizmus, ártatlanság, könnyedség és spontaneitás.

Fordított jelentés

naivitás, azt feltételezzük, hogy már tudjuk a választ, elhamarkodott vagy túlságosan impulzív döntések, tapasztalat hiánya, elemzés-paralízis, elakadás, ostobaság, előbb ugrunk, mint ahogy megnézzük.

A Bolond Tarot kártya leírása

Egy csodás utazás szélén a Bolond a mélységbe néz, és megérzi, hogy az élet magja hívogatja őt. Látja a lehetőséget és a csillagport kavarogni, és tudja, hogy álma ezzel az egyetlen lépéssel kezdődik. Nem tudja biztosan, hogy mit fog tanulni, vagy hogy pontosan hová tart, de egy dologban tisztában van: ugrania kell ahhoz, hogy elindulhasson. Kristályerősítőjével, hogy vezesse, és pálcájával, hogy megvédje, érzi, ahogy lábujjai átcsúsznak jelenlegi valóságának küszöbén. Egy utolsó szándékos imát küld fel az Univerzumnak, és elengedve magát, érzi, ahogy az ismeretlen rohanása felemelkedik, hogy találkozzon vele. Belezuhan a semmibe, ahol gyönyörű jövője vár rá.

A Bolond Tarot kártya üzenete

Minden megvalósított álom azzal a látszólag „ostoba” elképzeléssel kezdődik, hogy van valami nagyobb odakint. Valami nagyobb. Valami epikus, amit fel kell fedezni és amivé válni kell. Ez a gyermeki optimizmus a tudásod mélyéről fakad, és arra emlékeztet, hogy elérheted azokat a varázslatos dolgokat, amelyekről álmodtál. A lélek utazása veled kezdődik, és csakis veled. Eljött az idő, hogy lelkesen fordulj az új jövőd felé, és tegyél egy isteni hitbeli ugrást, hogy igényt tarts a jutalomra, amit ez a mélység kínál. Lehet, hogy nem érzed magad készen. Lehet, hogy nem állsz készen, de varázslat van a levegőben, és az Univerzum arra vár, hogy végtelen szeretettel és útmutatással támogasson téged. Átadni magad a Bolond hívásának azt jelenti, hogy mély bizalmat és vak hitet teszel az ismeretlenbe. Azt jelenti, hogy emlékezz arra, hogy minden úgy történik, ahogyan történnie kell, és azt jelenti, hogy hattyúként lemerülsz a lehetőségek magjába, minden kíváncsiságoddal a hátad mögött. Néha az árnyékban a Bolond jelzi az élet olyan pillanatait, amikor szabadságra és személyes kifejezésre vágysz. Ha az életed túlságosan is konvencionálissá vált, menj előre, és rázd fel valami teljesen váratlan dologgal!

Valami új dolog születése során a meggondolatlanság és az impulzivitás felesleges akadályokat gördíthet az útjába. Figyelmen kívül hagyta a jó tanácsokat? Bízzon az ösztöneiben, és hangolódjon rá mind az intuícióra, mind a tapasztalatra. Tegyen meg minden szükséges óvintézkedést, és készüljön fel a stabil landolásra.

A Bolond Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Ha tudnád, hogy az Univerzum elkapna repülés közben, hova ugranál?
– Mi az az egy dolog, amit ma megtanulhatnál, ami segítene felkészülni a holnapra?
– Képzelj el két bölcs vezetőt, akiket Játékosságnak és Lelkesedésnek hívnak. Milyen tanácsot adnának neked?
– Mennyire bízol magadban, hogy új dolgokat próbálj ki, és sikerrel járj?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>