Ez lehet az oka, hogy miért nincs még párkapcsolatod

Mindkét ok egy azon tőből ered: mégpedig a FÉLELEMből

 A félelem tehát 2 féle eltérő viselkedést generál, ami miatt még mindig nincs párkapcsolatod.

Az első ok, amiért még nincs párkapcsolatod

Az első, amibe a félelmed elvihet, az az, hogy félsz attól, hogy  esetleg megint kudarcot vallasz.

  • félsz attól, hogy csalódni fogsz,
  • félsz attól, hogy nem kellesz eléggé,
  • hogy nem leszel elég jó,
  • hogy nem vagy elég szerethető,
  • hogy nem állod meg a helyedet a kapcsolatban.

Emaitt a félelemed miatt nem is mered magadat megmutatni , nem mered magadat kitárni a kapcsolatban, beleengedni magad a kapcsolatba. Igy előbb-utóbb óhatatlanul is azzal fogsz szembesülni hogy a másik fél nem ismer vagy félreismer. És nem akar már kibontogatni téged a zárt falaid mögül, Bizony így előbb-utóbb tényleg bekövetkezik az a kudarc az a csalódás, amitől féltél: hogy nem tud  megvalósulni a kapcsolat a maga örömteli boldogságában. Ilyenkor ez a félelem, a kudarc kerülés, a csalódástól való menekülés arra késztet hogy bele se vágj a kapcsolatba. Zárkózottá válsz, féllénkké válsz és ahogy mondtam, nem mered magadat megmutatni

 

A másik lehetséges ok, amiért nincs még párkapcsolatod

A félelem másik arca -ami gátolja a párkapcsolat létrejöttét-  legtöbbször egy picit határozottabb működésben jelentkezik, méghozzá úgy néz ki, hogy be akarod magad biztosítani a félelmeid miatt:  különböző feltételeket, úgynevezett elvárásokat támasztasz a kapcsolattal szemben illetve a leendő új társsal szemben. Mondván gondol va, hogy ha ezek a feltételek elvárások megvannak, akkor olyan nagy baj nem érhet.

Ezek az elvárások azonban egy dologra lesznek jók, arra, hogy nagyon-nagyon távol tartsák tőled a megfelelő társad és a megfelelő párkapcsolatot.

Hiszen ha ha hajlandó vagy ránézni az elvárás listádra akkor gyorsan megtapasztalhatod, hogy nagyon sokszor egymásnak ellentmondó tételek szerepelnek rajta. Ráadásul egy csomó olyan felesleges tétel is, amiket nem feltétlenül kellene bele fogalmaznod az elvárás listába mert tulajdonképpen csak bezár téged és eltávolít téged a lehetséges párkapcsolattól. Sőt gyakran azért is irreálisak, mert valójában -ha jobban magadba nézel- ezeknek a feltételek egy részének te magad sem felelsz meg.

Szóval a félelmeiddel volna mit kezdeni…

 

 

 

Hogyan lehetne mégis gyorsan jól működő párkapcsolatod?

Hogy megérthesd, hogy mi zajlik benned, miért nincs még párkapcsolatod, és hogy hogyan írd fölül a félelmeidet,  a gyerekkori sémákat, gyere kineziológia konzultációra, oldásra,

KINEZIOLÓGIA OLDÁSOKról ITT OLVASHATSZ

 

 

Párkapcsolatot szeretnél?

Ha jól működő, számodra ideális párkapcsolatot szeretnél, akkor olvasd el a vonzó Nő című könyvet, végezd el a benne található feladatokat és írd felül a hamis programozásokat!

Itt tudod megrendelni a Vonzó nő c. könyvet  : Katt a linkre!!!

 

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>