Már megjelent könyvek

A vonzó nő

Megjelenés éve: 2022

Terjedelem: 160 oldal

Ára: 4290 Ft

Ha meg kellene fogalmaznom, hogy miről szól a Vonzó Nő könyve, egyszerűen csak annyit mondanék: nincs káprázatosabb a kiegyensúlyozott, önbizalommal teli, magabiztos nőnél. Hisz az a nő, aki tudatosan éli életét, felismeri erejét, ráadásul azt a saját javára, a kiteljesedésére tudja fordítani – bármire képes.

 

A könyv pontról pontra veszi azokat a szempontokat, amelyekben ha egy nő önmagára talál, és általuk ki tud bontakozni, akkor megérti nem csupán azt, hogy ki is ő valójában, de azt is, hogy miképpen mutassa meg a valódi arcát. Sokszor talán saját magának is.

 

Az önmegvalósítás nem arról szól, hogy valami kiemelkedőt alkossunk, hanem arról, hogy megértsük végre, mi tesz minket boldoggá és kiegyensúlyozottá. Vagyis: nem a cselekedeteink számítanak, hanem, hogy azokban örömünket leljük!

 

A könyv egy egészen izgalmas önismereti munkára hívja olvasóit. De aki nyitott, kellően bátor, és valóban tenni akar valamit önmagáért, az imádni fogja ezt az utazást.

Rendeld meg most az alábbi űrlapon!

A szállítási díj +1.200 Ft

Hogyan tartsd meg a férjedet?

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: 165 oldal

Ára: 3290 Ft

2 gyermekkel majdnem elváltam, de nem tettem, mert kezembe akadt egy könyv, ami megváltoztatta a hozzáállásom. Rájöttem a válás felesleges, nem oldja meg a problémámat, csak elodázza azok megoldását.

Már most is minden rendelkezésedre áll a nagyszerű párkapcsolatodhoz.

„Egy olyan könyvet tartasz a kezedben, ami megmenthet egy házasságot. Ráadásul olyan hiteles ember tollából, aki szintén megtette ugyanezt. Csodálatos és olvasmányos írás ez a könyv arról, hogy mi okozhat problémát egy kapcsolatban , és hogyan tudsz ezeken segíteni. Fontos kiemelni, hogy a megoldást szeretett írónk belül keresi és ehhez gyönyörű és  működőképes gyakorlati tanácsokkal szolgál. A szeretet erejét is figyelembe veszi és bizony arra is választ kaphatsz, hogyan tartsd fenn a tüzet hosszú évek múltán is.”

Nagy Gabriella/Emberi kapcsolatok

A könyv segít megérteni önmagad, segít fejleszteni önmagad, férjed iránti szeretetedet és segít, hogy élvezhesd a párkapcsolat dinamikáját.

Rendeld meg most az alábbi űrlapon!

A szállítási díj +1.200 Ft

E-mail cím

info@nokent-boldogan.hu

Telefon

06 20/4191005

Itt küldd el a megrendelésed!

2 + 10 =

9 ősi alapelv egy boldogabb élethez

Ingyenesen letölthető e-book.

7 gyakorlati lépés a boldog életedhez

INGYENESen megrendelhető e-book

 

Itt tudod megrendelni az ingyenes e-book bármelyikét

5 + 4 =

írj az info@nokent-boldogan.hu emailcímre, vagy add le a rendelésed  06 20 419 1005 telefonszámon.