Csoportos Családállítás

Következő időpont:

Október  14. szombat

10-16 óráig

A családálítás egy szerepjátékos módszer,  feloldd a régi traumákat, amik és  könnyedséget érj el, életed azon területén is, amivel régóta küszködsz.

Sokszor a mélyben húzódó akadályokat nem látjuk, de ez a módszer segít a felszínre hozni és  akár külső szemlélőként is ránézni, amivel egyértelműbbé válik, hogy mi is dolgozik benned, mi hátráltatott eddig abban a témában.

A csoportos családállítás egy terápiás módszer, melynek elméletét Bert Hellinger német terapeuta alkalmazta, dolgozta ki, ma használatos formájában.

Hogyan is zajlik egy csoportos családállítás?

Családállítás

A képviselők elhelyezkednek a térben és beszámolnak arról milyen az egymáshoz való viszonyulásuk, milyen fizikai vagy érzelmi érzeteik vannak. A képviselők visszajelzései és a családállítás törvényei alapján oldómondatok kimondására, valamint helyváltoztatásra kérem a képviselőket. Ezek a helyváltoztatások és mondatok rád hatnak, a te szempontrendszeredhez adnak olyan új információkat, melyek segítségével nyugvó pontra kerülhetnek benned az eddig helyükön nem levő, zavart okozó részek. 

Csoportos állításban  több szerepló is van, így mások témájával is találkozol, így mások állítása is hat rád, ss ez a hatás is pozitívan megmutatkozik a hétköznapjaidban

A térben megjelenő „játékod” a te tudatalattidban létező kép kivetülése.

Mely életterületeken segít a családállítás?

  • párkapcsolat
  • munka, karrier
  • egészség
  • pénzügy
  • kommunikáció
  • szorongás leküzdése

Egy családállítás, nagyon mély élmény, és  utána, úgy érzed majd, mintha felkapcsoltak volna egy villanyt az elmédben. Sokszor még hetek múlva is újabb pozitív meglepetések érnek majd az életedben. 

A módszer a morfogenetikus mező használatán alapul. A morfogenetikus mező egy olyan energetikai közeg, melyben minden valaha átélt esemény, elgondolt gondolat, megtalálható, ezek kölcsönhatásban vannak egymással. Ezek az információk tér és idő korlátai nélkül rendelkezésre állnak, hozzáférhetőek. 

„Segítségével azt is megtudhatod, amiről azt hiszed, hogy soha senki nem tudta.”

Egy ilyen foglalkozás közelebb visz a lelkedhez, elgördíti az utadban álló akadályt, és szabadabban haladhatsz a boldogságod felé. Az addigi nyögvenyelős, akadozós út, simává, és egyértelművé válik .

Jelentkezz most a következő csoportos családállításunkra!

Október  14. szombat

10-16 óráig

Helyszín:

Budapest XII. kerület

Jelentkezhetsz emailben, vagy telefonon:

Irj emailt az info@nokent-boldogan.hu címre, hogy részt szeretnél venni és felvesszük veled a kapcsolatot a részletekkel.

E-mail:

Info@nokent-boldogan.hu

Ha kérdésed van, hívj bátran:

TEL :   06 20 419 1005

 

http://nokent-boldogan.hu/rolam/

Tudj meg rólam többet, a linkre kattintva